reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

Karioko jestes super lowczynia rarytasow ciucholandowych a Sara piekna modelka:tak::-)slicznie wyglada:-)

Kinus na reklamie fajnie ten slon sie prezentuje ale czesto to tylko zludzenie:-(wiec nie myslelismy o nim.Fajnie ze nam go pokazalas..znaczy ze warto o czyms takim pomyslec:tak:

reklama
Polecam zabawki firmy Boikido :happy:. Pięknie wykonane i rozwijające..

BOIKIDO - zabawki edukacyjne - Bystrzaki.pl - sklep internetowy z zabawkami edukacyjnymi dla dzieci

Hania ma taką Memo-układankę....super!!!
ico_backo.gif
ico_nexto.gif

A na allegro znalazłam takie :

V2* Kubuś Puchatek MY BABY zestaw instrumentów (194860117) - Aukcje internetowe Allegro

NOWOŚĆ My Litte Pony ZESTAW KUCYK DO KĄPIELI (196769792) - Aukcje internetowe Allegro

SUPER!!! INTERAKTYWNA MAŁPKA HASBRO FURREAL !!! (197675368) - Aukcje internetowe Allegro

ELMO FOTELIK CHICHOCZACY JUZ W POLSCE (198605581) - Aukcje internetowe Allegro

a bo mi zal czekac moze jakis drobiazg jej jeszcze dokupie , wczoraj była taka potem jakas dziwna Daria, a zreszta wiesz babcie ciocie nakupuja potem różnych prezentów a tak teraz w pełni cieszy sie moim

Koreczku siwtna ta zabaweczka. :-) :-)
Moja tez by w kapieli sie chetnia takimi pobawila, ale nie bede teraz nic kupwac bo mnie kilogramy ograniczaja ;-)

Bardzo mi sie tez podoba ten slon Haniulki i pomysle o takim jak bedizemy u mezulka :-)

Wlasnie mi maz napisal, ze kupuje corci na Dzien Dziecka jakiegos wypasinego Kubusia Puchatka co gra spiewa i cos tam jeszcze robi :-) A ona ostatnio szaleje za tym misiem ;-D

Koreczku swietne te zabaweczki i to prawda,na kazda kieszen.:tak:
Musze znalezc cos takiego tutaj,bo Antek uwielbia siedziec w wannie.
Jutro wyplatka to wstapie po sasiedzku z pracy do zabawkowego.

Ja niestety musze ograniczyc zabawki mlodemu bo juz niemam miejsca na nie. Juz i tak 2 worki (male) poszly do przedszkola.

No i zastanawiam sie co zrobic z maskotkami :baffled:
Ma ich sporo,bo co kto przyjdzie to przynosi,a on ma tylko 2 misie ulubione :eek:

reklama
Koreczku swietne te zabaweczki i to prawda,na kazda kieszen.:tak:
Musze znalezc cos takiego tutaj,bo Antek uwielbia siedziec w wannie.
Jutro wyplatka to wstapie po sasiedzku z pracy do zabawkowego.

Ja niestety musze ograniczyc zabawki mlodemu bo juz niemam miejsca na nie. Juz i tak 2 worki (male) poszly do przedszkola.

No i zastanawiam sie co zrobic z maskotkami :baffled:
Ma ich sporo,bo co kto przyjdzie to przynosi,a on ma tylko 2 misie ulubione :eek:

Anineczko a jezeli mozna wiedziec to dlaczego pozbywasz sie zabaweczek po Antosiu skoro niedlugo bedzie malutki bejbik w domku i w sam raz sie by przydaly:tak:a Antosiowi kup cos fajnego i sie pozniej pochwal:-)

Koreczku popieram swietna ta zabaweczka:tak::-)i na kazda kieszen .Pomyslowa bardzo:-)i super ze juz dalas bedzie Daria miala bardzo dlugi dzien dziecka z prezentami na raty

Do góry