reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

<<< Wyprawka >>>

Corcia dostala na dzien dziecka butki i smoczki :-)
Nic innego nie kupujemy tu.
I bedzie tez ZOO ale nie wiem czy w Dzien Dziecka czy w jakis inny.

Edytko rowerek fajny :-) Macius pewnie zadowolony :-)

Kinus buciki bardzo ladne :-) :-)

Izunia a moze jakas lala, klocki czy zwierzatka plastikowe (mam zamiar zakupc jak beziemy u tatusia). No sama nie wiem co jeszcze.

reklama
u nas Dzień dziecka jeszcze w proszku, pomysłów brak, ZOO fajne, ale mamy do najbliższego ponad 200km:-p

Z tymi prezentami to jest problem.

Ostatnio moja mam pytała co ma mu kupic.
No i ustaliliśmy z mężem, że zabawki to on ma i chyba narazie nie potrzebuje więcej.

No i zabieramy mamę na zakupy ubrankowe.
Niech obkupi wnuka na lato.

My na dzień dziecka, mamy ten teatr lalek, i zamówiony elmo przyjedzie ( juz czekamy na niego), a i do tego okularki przeciwsłoneczne, też elmo, i tyle od Nas
nie wiem co od dziadków zobaczymy

Z tymi prezentami to jest problem.

Ostatnio moja mam pytała co ma mu kupic.
No i ustaliliśmy z mężem, że zabawki to on ma i chyba narazie nie potrzebuje więcej.

No i zabieramy mamę na zakupy ubrankowe.
Niech obkupi wnuka na lato.

fajnie masz, nasi rodzice sie nie pytają:-p:no:, a też poszłyby pewnie ubranka:tak:

Oto nasz wczorajszy zakup :-):tak::-)

Butki mamusi :tak: ;-):laugh2:

23052007932cf7.jpg

23052007933rd8.jpg

23052007934yb4.jpg

23052007935gv4.jpg

A to buciuki Sandrusi :-):-):-)

23052007936qy8.jpg

23052007938gn1.jpg

Najbardziej mi sie podobaly ze wszystkich ogladanych :-):-):tak::tak::-):-)

reklama
Monia, Marta,Sandrunia....wszystkie butki fajne :tak:
tak tak:tak::tak::-)
My nie robimy prezentów, tylko będziemy chcieli jak najmilej spędzić razem dzień i może też do zoo. Zobaczymy:-). Może rodzice moi przyjeżdżają. Pewnie coś tam dzieciom przywiozą, ale na specjalne prezenty od dziadków nie liczę. Moja mama z tatą i tak już Sarę obkupili z okazji urodzin, zajączka tj. tornister Disneya z Kubusiem Puchatkiem, lalkę Barbie Elinę z wrózkolandii (nowość ze skrzydełkami), płaszczyk. A miesiąc wcześniej pokupowali ubranka Sarze i Robercikowi:-). Sarze kupują różne gazetki z gadżetami. Rozpieszczają ją bardzo:-)Ale związani są z nią bardzo, bo mieszkaliśmy długo z nimi:tak:

Do góry