reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

Sara w sukience od babci i ze swoimi prezentami :tornister i lalką (pomyłka w poprzednim poście: Elinę dostała, ale bez okazji miesiąc szybciej) Jenefif, czy jakoś tak z "12 tańczących księżniczek"
07040816zu4.jpg

reklama
A teraz pokaże Wam co upolowałam w ciucheksie:-)
Różowa bluzeczka
07041604ms7.jpg

druga różowa bluzeczka
07041610vb0.jpg

strój baletowy
07041613ae8.jpg

Karioka, wszystkie ciuszki świetne, ale modelka najpiękniejsza :-)...
Sara jest bardzo wysoka :tak:...fajna laseczka :happy:

Dziewczyny, Hania na zająca dostała takiego Elefanta ...
Razem łapiemy motylki i zbieramy...fajna zabawa dla całej rodzinki :tak:

s322o3241tu5.jpg

s322o3242br6.jpg

s322o3243vs5.jpg

Martusiu, fajne butki, Sandrusiowe bardzo mi sie podobają, chcę coś podobnego dla Kamy i już całe miasto zeszłam i sandałków "wyjściówek" nie ma:-(

Karioko, ładne ciuszki:tak:ale córa najładniejsza - jak Kinuś napisła:tak:. Podziwiam Twoje zdolności "łowieckie";-)

Kinek, super ten słoń:tak:, kupiłabym coś takiego Kamie:tak:. Gdzie go można znaleźć:confused:

A te sandałki Kamilowe to takie zwyczajne, ogrodowe, w barwach maskujących, żeby nie było widać, że są brudne - jak się matce nie będzie chciało ich wyczyścić:-p

znalazłam słonia:tak:, pomyślimy, może na Dzień Dziecka, choć obawiam się, że Kama może sobie z motylami nie poradzić:baffled:, zobaczymy..., pomyślimy...

Kius a Hania nie za mala na tego slonia :eek::confused:
Ja go kupilam mojej 5-letniej siostrze :tak:
Bo Antek nie wiedzial jak lapac :laugh2:

znalazłam słonia:tak:, pomyślimy, może na Dzień Dziecka, choć obawiam się, że Kama może sobie z motylami nie poradzić:baffled:, zobaczymy..., pomyślimy...

Wyobrażcie sobie, ze Hania tak intensywnie macha siatką, że zawsze przez przypadek coś złapie :-D
A poza tym ja też jej pomagam, wywracam się, mamy dużo śmiechu..
Po zabawie Hanka potrafi słonia spakować do pudełka :cool2:

karioka ciuszki sliczne, a modelka jeszcze sliczniejsza :-) :-)

kinek fajny ten slon :-) Tez myslalm o takiej zabawce na zajaczka ale pomyslalm, ze jeszcze za mala jest Sandra i nie bedzie ja to intersowalo.

reklama
Dziękuję:-):-)
Za często to do ciucheksów nie chodzę, bo tam też można dużo kaski zostawić;-).
Tym słoniem Sara się bawiła, jak jeszcze u nas w sklepie nie widziałam. Mama mojej koleżanki przywiozła wtedy z Włoch, bo jej pracodawczyni chciała już wyrzucić do śmieci:baffled:. A Sara (wówczas w wieku naszych bąbli) ze swoim kolegą mieli wielką radochę w łapaniu motylków:-D:laugh2:. Fajna zabawka, tylko szkoda, że taka droga:tak:

Do góry