reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

Fajnei ze Wam sie podoba , i na czasie bo mozna ja zabrac tez nad wode i wogóle wszedzie

a mam pytanko czy mogłaby mi któras pomoc w odszukaniu tej maty do malowania pisakami wodnymi bo dostalismy od prababci pieniazki i chchielibysmy cos kupic je z tego co bardzos ei jej spodoba , a ona uwielba rysowac

reklama
Anineczko a jezeli mozna wiedziec to dlaczego pozbywasz sie zabaweczek po Antosiu skoro niedlugo bedzie malutki bejbik w domku i w sam raz sie by przydaly:tak:a Antosiowi kup cos fajnego i sie pozniej pochwal:-)
Wiesz wiekszosc zabawek jest niekompletnych,a w przedszkolu co to za roznica. A pozatym na poczatek przydadza sie gryzaczki itp. a ja niemam miejsca na skladowanie zabawek :szok::szok:

Fajnei ze Wam sie podoba , i na czasie bo mozna ja zabrac tez nad wode i wogóle wszedzie

a mam pytanko czy mogłaby mi któras pomoc w odszukaniu tej maty do malowania pisakami wodnymi bo dostalismy od prababci pieniazki i chchielibysmy cos kupic je z tego co bardzos ei jej spodoba , a ona uwielba rysowac
Oj z tego co wiem Luleczki maz przyslal jej z Anglii a ja kupilam tutaj w Irlandii. Pomoge Ci szukac:tak:

Super !!! naprawde podobaja mi sie wasze zabaweczki i zakupy .
Mielismy podpbne plany co do dnia dziecka mielismy jechac do zoo na wesole miasteczko do tarnoskich gor do aqla parku .
ale chyba nic z tego nam nie wyjdzie ;/ i bedziemu musieli kupic cos myslalam wlasnie nad samochodzikiem sterowanym ;)

reklama
Kinus napisz mi prosze jak sie Hanulce chodzi w sandalkach:confused:Czy nozka sie nie slizga:confused:Chcemy kupic jej bardzopodobne a moze i nawet takie same na wakacje:-)wiec bede wdzieczna za opinie:happy:

Koreczku znalazlas ta mate :confused:

Do góry