reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

reklama
No właśnie chciałam napisac, że tani to on nie jest.
A starczy pewnie na jeden sezon, bo potem to już chyba wiekszy rowerek.

Szkoda, bo jest naprawdę śliczny i taki niebanalny:tak:

A ja znalazłam taki rowerek dla Maciusia.
Ze względu na nasze niespodziewane wydatki, trzeba pokazac go dziadkom:-)

Jula nie dosiega jeszcze dobrze na takim rowerku do pedalow.Przymierzalismy sie juz do takowego 3kolowca:tak:Dotykac dotyka pedalow ale pedalowac to nie bedzie.Powiedzieli nam w sklepie ze takie rowerki to tak 2,5-3 latka.Zreszta dostala motor na pedaly a jest on tych samych rozmiarow co taki rowerek wiec do siedzenia w domku bryke ma na razie:-D

Edytko bardzo mi sie podoba :-)a cena jego jaka jezeli mozna wiedziec:confused:

reklama
Do góry