reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

reklama
Luleczko dziekuje Ci bardzo za linki,slodkie rzeczy:tak: ..widze ze masz chetna wiec nie przeszkadzam w licytacji:tak: a na przyszlos chwal wczesniej sie wyprzedazami prosze:-)

Właśnie szukałam fajowego rowerka dla Hanki i patrzcie jakiego cudaka wylukałam :-D

192856465bv3.jpg

A ten to mój faworyt :tak:

h893036yt6.jpg

Kinku, buciki śliczne no i markowe:tak:. Najważniejsze, że Hani sie podobają:tak:. Zafascynował mnie ten pierwszy "pojazd" superaśny:tak:. Ważne, aby taki rower miał rączkę do pchania. Kamila ma taki zwykły rowerek trójkołowy, bez rączki i krzyże już nam nie wytrzymują bo ona ciągle chce na nim jeździć:tak: a my jesteśmy zgięci w pół:-p

Monia,
Wczoraj pokazywałam te rowerki mężowi i wiesz, jemu też strasznie spodobał sie ten pierwszy :tak:
Ma bardzo futurystyczny wygląd...

Obydwa można kupić na allegro. Zaraz napiszę do kogoś kto kupił tego " cudaka" i wypytam, czy wart jest swojej ceny :happy:

Hania ma w Augustowie rowerki po swoich starszych kuzynkach i niestety nie posiadają tego ustrojstwa do pchania . Wiem co to znaczy bolący krzyż :baffled:

Myśmy taki dostali w prezencie :-(. Następny kupimy już taki czterokołowy :tak:. Jakoś domęczymy sie z tym dopuki Kamila z niego nie wyrosnie, czyli już niedługo;-).
Ten kij od miotły - dobra myśl;-)

reklama
takie butki kupiłam Kamili do biegania po ogrodzie i juz są używane prawie tydzień - co widać:tak:;-)

butyne5.jpg

niestety, "wyjściówek" dalej nam brakuje. Chyba zacznę szukac w internecie, ale ja nigdy nie kupowałam butów przez internet:baffled:

Do góry