reklama
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
Aniu fajne butki, i te Antosia i te twoje
ja Julce sandałki w Smyku kupiłam, szukałam w Bartku i w [SIZE=-1]deichnannie ale nie mieli różowych, a ona teraz innych nie założy tylko róż ewentualnie czerwien.
na zdjeciach w galerii jest w tych sandałkach, są fajne, i chyba wygodne, i kupiłąm je bardzo tanio ( bo akurat w smyku było 25% taniej na obuwie i ubranka;-)), w sumie firma coolclub, jakaś nie za bardzo znana, ale butki maja fajne polecam
[/SIZE]
ja Julce sandałki w Smyku kupiłam, szukałam w Bartku i w [SIZE=-1]deichnannie ale nie mieli różowych, a ona teraz innych nie założy tylko róż ewentualnie czerwien.
na zdjeciach w galerii jest w tych sandałkach, są fajne, i chyba wygodne, i kupiłąm je bardzo tanio ( bo akurat w smyku było 25% taniej na obuwie i ubranka;-)), w sumie firma coolclub, jakaś nie za bardzo znana, ale butki maja fajne polecam
[/SIZE]
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Luleczko wydaje mi sie, ze znana ta firma, bo w Smyku duzo maja zeczy wlasnie z CoolClub. My kupowallismy swetrek, rajastopki, skarpetki, czapeczki, rekawiczki i buty :-) I z wszystkich rzeczy jestem bardzo zadowolona ;-) :-) Nic sie z nimi nie dzieje,a butki po calym sezonie dalej wygladaja jak nowe :-)
Gratuluje udanego zakupu :-)
Moglabys zdradzic ile kosztowaly te buciki i do kiedy ta promocja. Bo wlasnie mam zamiar sie wybrac na zakupy jak tylko corcia wydobrzeje.
Gratuluje udanego zakupu :-)
Moglabys zdradzic ile kosztowaly te buciki i do kiedy ta promocja. Bo wlasnie mam zamiar sie wybrac na zakupy jak tylko corcia wydobrzeje.
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
Martusiu ja kupiłąm te buty za 59,90 a promocja byłą przez weekend tylko, bo u nas smyka otwierali w nowej galerii, pojechałam kupić buty i nawet nie wiedziałam ze promocja jest, i bardzo mile się ucieszyłam, ale bez promocji wydaje mi sie ze te buty też są stosunkowo nie drogie w porównaniu z innymi, za takie jak nasze gdzieś około 80 zł, z tego co pamietam
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Dzieki Luleczko za wiadomosc :-)
Wlasnie wydaje mi sie, ze buciki tej firmy sa podobne cenowo. My za nasze w tamtym roku placilismy 70zl bez promocji :-) Masz racje sa stosunkowo nie drogie w porownaniu do innych firm.
Wlasnie wydaje mi sie, ze buciki tej firmy sa podobne cenowo. My za nasze w tamtym roku placilismy 70zl bez promocji :-) Masz racje sa stosunkowo nie drogie w porownaniu do innych firm.
anineczka
królowa mrówek :P
Kinus slicznosci
Takich to jeszcze nie widzialam,a sa piekne.
Ja chce coreczke!!!!!
Takich to jeszcze nie widzialam,a sa piekne.
Ja chce coreczke!!!!!
reklama
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
Kinuś butki śliczne ;-):-) i na pewno wygodne.