reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

reklama
Kinus nie znam nic z tych zabawek :no::no:
Ale wygladaja na niezle :tak:

A co do wozka.Dlugo myslalam nad nim...
I jak dzidzia sie urodzi Antek bedzie mial 2 lata i 1 miesiac.
A wozek jest do 3 lat.A pozniej?
Antek juz nie bedzie jezdzil w wozku a dzidza sama bedzie w dwuosobowce :confused:
Hmmm
Juz chyba kupie taki podnozek,ktory zaczepia sie o wozek i starsze dziecko moze jechac na nim.
48254-187556g.jpeg

http://img.auctioning4u.co.uk/img/2007-03-20/48254-187556g.jpeg

Być może ten podnóżek zda egzamin :dry:. Wszystko zależy od tego czy Antos lubi jeździć w wózku czy nie ? I czy będzie chciał grzecznie na tym czymś stać...W wózku zawsze jest mozliwość przypięcia uciekiniera pasami...

U moich kanadyjskich kuzynek podobna różnica wieku...W zeszłe wakacje obydwie siedziały w podwójnym wózku : 2,5 letnia Luiza i 4 letnia Matylda

Bardzo ladne te buciki :-)
Ja raczej szukam czegos z zamknietymi paluszkami.

Widze, ze jest nowa kolekacja, bo jk sie ostatnio rozgladalam to nic nie bylo z letnich bucikow.

Kinus bardzo ladne i praktyczny kolor.
A ja wczoraj zaszalalam i kupilam Antkowi trzy pary butow :laugh2::cool2:
Pierwsze to kapcie

drugie to sandalki

A trzecie najladniejsze to trampki

Antek w nich chodzi od rana,kazal sobie sam zalozyc

Anineczko, fajowe butki :tak:...A te trampki to nawet zajefajne :-D:-D:-D a co najważniejsze spodobały sie Antkowi :cool2:

Ja mam dla Hanelki na oku, takie fajne najeczki- trampeczki, ale Musi je zmierzyć...Sandałki kupowaliśmy na oko, co do rozmiaru trampek ma wątpliwości :dry:

Aniu boskie są te trampki. Dużo kosztowały? U nas nigdzie nie widziałam takich, a też chciałam małemu kupić.

reklama
Jeśli to nie problem to bardzo bym Ci była wdzięczna.
Strasznie fajne te trampki.

A jak z numeracją? Jakie Antosiowi kupiłaś? Mogłabyś mi podać długość wkładki?

Do góry