reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

Tak mam wózek po Kubie, ale kupiłam go dla Kuby kiedy miał własnie półtora roku. I wcale nie uwazam że to wyrzucony pieniądz.

No ale kazdy ma prawo do swojego zdania i wyboru. Kinus obojetnie jaka podejmiesz decyzję i jaki wózek kupisz, życze aby Hanulce super się w niej jeździło i abys Ty była zadowolona jak ja ze swojej Inglesiny :tak: :happy:

reklama
My kupujemy taka spacerowke

Ta , ktora proponuje Edytka tez jest super, kolezanka uzytkuje i jest bardzo zadowolona. Tez sie nad nia zastanawialam, ale szkoda mi kaski. Tak jak Anineczka uwazam, ze wozek bedzie coraz mniej potrzebny. Maja juz praktycznie w nim nie spi, spacerki tez woli na piechotke, ale musze miec cos do usidlenia ja w sklepie lub w stanach skrajnego wyczerpania:sick: :-D

fajne wózeczki :tak:

my planujemy zakup wózka dopiero w UK, na razie do wyjazdu bede ten mieć, ale już go nie zabiorę tam, tylko Łukasz na miejscu kupi

Juz też pokazał mi kilka opcji ale nadal sie zastanawiamy;-)

Edytko i Misiako fajne wozeczki kupujecie :)

Ja sie nie zastanawiam nad parasolka. Wydaje mi sie nie potrzebna.

Joanno mata the best :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Sama bym sie taka pobawila :-) Ale u nas teraz nie ma miejsca na taka.

Ta , ktora proponuje Edytka tez jest super, kolezanka uzytkuje i jest bardzo zadowolona. Tez sie nad nia zastanawialam, ale szkoda mi kaski. Tak jak Anineczka uwazam, ze wozek bedzie coraz mniej potrzebny. Maja juz praktycznie w nim nie spi, spacerki tez woli na piechotke, ale musze miec cos do usidlenia ja w sklepie lub w stanach skrajnego wyczerpania:sick: :-D

A ja mam nadzieję, że ta nasza spacerówa będzie służyła nie tylko Maćkowi.

reklama
Do góry