reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

reklama
Miło się na niego patrzy...

Jest po prostu...ładny, aż się chce powiedzieć - idealny:-)

Kinuś Ty masz bebecara trójkołowca, nie?

Moja szwagierka też ma tylko czterokołowego granatowo-niebieskiego.

Fajne są te wózie, nie ma co.:tak:

Slicznosci.
Edzia zapodaj linka do niego.
Interesuje mnie cena i czy ma gondolke:dry:
Moze sprzedam mojego Urbana i dla coreczki takiego kupie:happy:
Zmieniam wozki jak maz auta:laugh2:

Witam mamy wrzesień'2005.

Jestem mama grudzien'2005 i chcialam Was zaprosic na moje aukcje na allegro. Zrobilam gruntowne porzadki w szafie mojego dziecka ale i nie tylko i wystawilam tam mnostwo pieknych rzeczy - glownie nowiutkich, ktore dostalam w prezencie i albo mi sie nie spodobaly albo sie nie wstrzelily w pore roku/rozmiar wiec nigdy nie zostaly zalozone.

rzeczy tylko z Anglii i USA. Rozmiary od 3 m-cy do 2 lat! :-)

Mothercare, Carter's i inne.

Dorzucil sie do aukcji moj maz rowniez wiec moze i dla Waszych Panow cos sie znajdzie. Tez markowe ciuchy (Boss, Calvin Klein, Burton, Zara) ale te juz uzywane.

Oto link:

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Serdecznie zapraszam !!!

Pozdrawiam!
Paulina

reklama
Do góry