reklama
Kredki już zamówiłam...znalazłam taki sklep internetowy, gdzie mają teraz promocje i dają 10 % upust na towary + przesyłka gratis. Może i Wy znajdziecie tam coś fajnego
Russell - Zabawki, Upominki, Prezenty, Misie, Maskotki, Kredki, Flamastry
Znikopis nabędę po śwętach, bo ten co mi się spodobał coś koło stówki kosztuje a my juz tyle wydalismy kasy, że póki co allegrowe szaleństwo mocno forbiden
koreczku, superaśne te drewniane mebelki...bardzo słodkie. Gdybym miała prywatne przedszkole, to na pewno bym takie nabyła ...gdybym miała większe mieszkanie, to pewnie też
Russell - Zabawki, Upominki, Prezenty, Misie, Maskotki, Kredki, Flamastry
Znikopis nabędę po śwętach, bo ten co mi się spodobał coś koło stówki kosztuje a my juz tyle wydalismy kasy, że póki co allegrowe szaleństwo mocno forbiden
koreczku, superaśne te drewniane mebelki...bardzo słodkie. Gdybym miała prywatne przedszkole, to na pewno bym takie nabyła ...gdybym miała większe mieszkanie, to pewnie też
Kinus fajny ten sklep..i na dodatek jest w Warszawie:-) wiec jak znajdziemy czas to tam podjedziemy:-)
Joanno, chyba wszystkie fajne sklepy są w Warszawie ...może znajdziesz coś interesującego. Gdyby Hanelka miała swój pokoik, to pewnie kupowałabym jej te śliczne misiaczki z serii "me to you"...słodkie zbieracze kurzu ;-)
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Kinuś świetny ten sklepik newno mi sie przyda do jkupna prezentu darii na jaos najblizsza okazje hehehehe
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
swietne sa te tabletki do kąpieli
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Koreczku dla ciebie obiecane fotki lali Sandruni.
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
swietne sa te tabletki do kąpieli
Co te tabletki robia??
Farbuja wode??
Gdzie mozna je kupic ??
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
na stronce co Kinuś wstawił Linka ,
reklama
To jest inglesina zippy
W�zek Inglesina Zippy - Acqua .:+:. ► aleWozki.pl - sklep internetowy