reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

Kinuś ciekawy pomysł z laptopem. Możesz zdradzic tajemnice gdzie kupiliscie takie cudo??? U nas widziałam tylko takie laptopy dla starszych dzieci. Może sprawiłabym coś podobnego Łukaszowi pod choinkę

Aniulko, jest w Poznaniu taki wielki sklep Pati&Max. Pojechalismy tam, żeby poszukać jeździdełka dla kuzyna Hani Kubusia. Niestety wszystkie były powyżej 200 zł a babcia zaznaczyła, że ma być do 150 (pozostało więc allegro). No i tak od niechcenia zaczęliśmy oglądać zabawki.W planie nie były żadne zakupy, bo i tak wydatków mnóstwo a Hanka ma się czym bawić.
Ale jak już przyszło co do czego, to po sprawdzeniu kilkunastu jakoś ten laptopik przypadł nam bardzo do gustu. Hanka lubi takie muzyczne zabawki, więc stwierdziliśmy że to prezencik na mikołajki ;-)....

Tu są linki do sklepów internetowych, gdzie można go nabyć :tak:. Wiem, że nie lubisz tak kupować, ale jak w Lesznie nic ciekawego nie ma , to może warto...chyba, że będziecie przed Bożym w Poznaniu :-)

http://www.kiddieland.pl/index.php?d=produkt&id=48

http://www.e-mama.pl/index.php?d=produkt&id=4048

Przy okazji oglądnęliśmy też parasolki, bo chcemy na wiosnę coś fajnego kupić...

Macklareny są lekkie ale nie mam zaufania co do ich jakości..:baffled:

Fajny był Peg Perego Pliko lite :dry:

Aniulko, Ty kiedyś zachwalałaś jakiś wózio...co to było?

reklama
Kinus ten sklep co podalas stronke powyzej jest kolo mnie.Jutro wybiore sie tam i zobacze ten laptopiki jakie maja...dobry pomysl i swietna zabawka .Jak tam Hanulka bawi sie laptopikiem tak dluzej czy to roznie bywa?:confused: :happy:

Kinus ten sklep co podalas stronke powyzej jest kolo mnie.Jutro wybiore sie tam i zobacze ten laptopiki jakie maja...dobry pomysl i swietna zabawka .Jak tam Hanulka bawi sie laptopikiem tak dluzej czy to roznie bywa?:confused: :happy:

Wiesz Joasiu, ona wszystkim bawi się chwilę...najdłużej to chyba 20-30minut ale średnio to 15:tak:. No chyba, że ze mną, to wtedy jest inaczej;-)
Najdłużej wytrzymuje sam na sam z książeczkami. Jednak zauważam, że potrafi koncentrować się na zabawce o wiele dłużej niż np. miesiąc temu, więc chyba idzie ku dobremu :dry:

Kinuś dziękję za linki. Będę w grudniu w Poznaniu, więc może zahacze o ten sklep. Tylko powiedz kochana w jakich rejonach go szukac????

A zachwalałam wózek Inglesina max rain, ale obawaim się ze wersja którą ja mam była limitowana. Bardzo mało jeździ tyh wózeczków. Czasem zdarzają sie na allegro ale tez sporadycznie. U mnie sprawdziła się rewelacyjnie. Łukasz jeździ w wózku po Kubie i wszyscy mysleli że to nowy wózio. Jest miękki jak na parasolkę no i lekki. Wazy około 8 kilo.. jak dla mnie numero uno :-D :-D :-D :-D . Bardzo podobne wózki ma Per peregro. Znajomi mają i w sumie nie ma wielkie różnicy między ich wózkiem a moją Inglesiną.

Inglesina.com
(obejzyj filmik)
Ja mam coś podobnego, tylko w innych kolorach oraz z pełna rączką (pałąkiem) i mam w budkę wbudowaną kieszeń z folią przeciwdeszczową

Fajny wozek Kinek:tak:
Mi na wiosne marzy sie cos takiego

SUPER NOWOCZESNY' ZAPP'- QUINNY (140892680) - Allegro

lub cos takiego

NOWY MUTSY SPIDER MAŁY PO ZŁOŻENIU WARSZAWA (140788628) - Allegro

Bardziej interesuje mnie zapp. Tak sobie mysle, ze Majka i tak nie spi od dawna w wozku i woli biegac niz jezdzic:dry: , wiec musze miec wozek maly, latwy do skladania, na zakupy i ten wlasnie taki jest:tak: Moja kolezanka go ma i bardzo chwali. Oczywiscie na zime odpada, to typowy wozek city, ale gdzie tam do wiosny:baffled: :eek:

reklama
Do góry