reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

eh Joanko jeszcze przyjdą takie czasy, że kupisz sobie szpilki od Jacobsa za 2000 zł i nie będzie ci szkoda;/
ja tak spytałam o te buty bo nie wiedziałam czy dzieci potrzebują aż takich poświęceń, gdyby było mnie stać to kupiłabym je wczoraj bez zastanawiania
a u nas w mieście to buty w rozmiarze Maksia są w jednym sklepie-ccc
więc jak wczoraj zaszaleliśmy w Gdańsku to moja głowa zrobiła się wielka:)

ważne kobitki że mamy najwspanialsze dzieci na świecie:)
a u mnie pod domkiem prawie otworzyli malutki lumpik dziś:)I kupiłam małemu koszulkę Gapa nową za 5 zł i super misiową bluze Next za 8 zł
i takie zakupy kocham:)

reklama
Kangurki, sęk w tym, że ja takich drogich butów nie mogę sobie kupić, bo póxniej leża na półce niczym w muzeum, ja lubię się taplać w błotku i szwędać po górskich szlakach. le się czuję w ...modnych i drogich rzeczach, ale masz rację, kiedyś nadejdą czasy, że polubię bycie elegancką i stać mnie na tą elegancję będzie.

Własnie usłyszałam w szmatławym dośc serialu Moda na Sukces zdanie któe odzwierciedla to o czym piszemy:
nie wazne jest to "co" lecz " "kogo" mamy
i nie ważne są tragedie jakie nas dotykają lecz to w jaki sposób na nie reagujemy

kurczę nawet w tym filmie można nauczyć się zycia...
szkoda tylko że słowa skierowane są do ludzi, którzy pływają w kasie... ;)
btw. serial ogląda moja Majka :p ;D uwielbia filmy w których błyszczą pierścionki i świecą sukienki :laugh:

Kangurki, nie polecam bucików z CCC, są ładne i kilka razy skusiłam się i kupiłam Majce takowe, ale dosłownie po kilku razach nadawały się do kosza, zwłaszcza te na wiosnę lub jesień, czubki zdzierają się już po pierwszej zabawie na zjeżdzalni....

no właśnie już kilka razy jak byłam w ccc to ktoś przychodził z reklamacją i widziałam że oni mają całą szafę segregatorów z reklamacjami na buty
szok

póki co, mamy outlet i tam są fajne butki za rozsądne ceny

No wlasnie; jak dobrze ze mamy Outlet w Trojmiescie. :)

Ja ostatnio kupilam 2 pary butow w Gino Rossi - po 79 zl para - przecenione z 299 zl. To byla okazja! Butki oczywiscie byly dla mamusi a nie dla synusia ;D ;)

a ja butków Julce nie kupiłam jeszcze (oprócz sandalków z materiału ale to są nie do chodzenia), dostalismy kilka par używanych, ale trochę się boje jej zakładac takie na pierwsze kroczki, bo lekarze twierdzą, ze pierwszą parę butów dziecko powinno mieć nową, zeby to bucik do stopy się dostosował, a nie stopa do buta, bo potem mogą być problemy...

wierze w to, bo u Nas w domu często było tak, ze ja nosiłam buty po mojej siostrze, bo moi rodzice też nie byli za bardzo bogaci... no i mam tego rezultaty, które leczę do dziś (a niektórych nie da się wyleczyć (np na moich stopach widać takie gule - małe jak guzki, to pamiątka po dzieciństwie, i można to jedynie operacyjnie usunać) :(

wiecie ja też bym chciała żeby moja Jula miała wszystko, ale u Nas na razie jest tak że ledwo starcza na podstawowe rzeczy dla Julki...no ale na buciki jej odkłądam, po trochu, zaczęłam odkładać w marcu i juz się uzbierała prawie stówka, mam nadzieje ze uda mi się jakies dobre butki kupić może ze dwie pary, jakjeszcze trochę pozbieram :)

kangurki pisze:
no właśnie już kilka razy jak byłam w ccc to ktoś przychodził z reklamacją i widziałam że oni mają całą szafę segregatorów z reklamacjami na buty
szok

póki co, mamy outlet i tam są fajne butki za rozsądne ceny

A gdzie ten outlet jest? Może ja też bym tam podskoczyła... ;D

Edytko jak wjeżdżasz na obwodnicę to pierwszy sklep, jeszcze przed Auchan, tylko go z drogi nie widać, ale jak zaczyna śmierdzieć to znaczy że trzeba zjechać:p

reklama
Do góry