reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

<<< Wyprawka >>>

reklama
Fajne, ale jak z paseczkiem miedzy palcami, to odpadaja. Kuba ma po mnie krzywe do srodka duze palce u stop i moglyby go te paseczki uwierac:(

Kinek, ale mi się podobają te sandałki!!! My już kupiliśmy Maćkowi bartki usztywnione w kostce jakby mu się chodzic zachciało...

Melanie adidaski debesciackie ;D strasznie mi sie spodobaly :D

Kinek fajne butki, ale nie dla mnie bo ja japonek nie lubie niestety :)

Mel wozeczek fajny :D :D i jest rozowy ;D ;D ;D

Butki dla Parisy sliczne.

Kinkowe adidaski różowe oraz japoneczki odlotowe.

Mel co do wózka, to nie wiem czy nie doczytałam czy jak? ale on sie chyba nie rozkłada do pozycji leżącej?? no i jak dla mnie ta budka jest nie do przyjęcia. nie osłoni ani przed wiatrem ani przed deszczem. Kolorystycznie sliczne obydwa. Torby tez bajeranckie.

wózki wszystkie na allegro przerobiłam, jeepa też widziałam. jak już wiecie żaden mnie nie zadowolił, więc dziś kupiliśmy ten tani co ma wszystko ;D
przeszedł już pierwszą jazdę i jestem bardzo zadowolona.
brakuje mi jedynie takiej tacki przy rączce bo w atlantico jest taka, no i też muszę sie przyzwyczaić do dwóch rączek do prowadzenia bo w naszym jest taka długa jedna ::)
a no i kosz malutki, ale nie o to w końcu chodziło, nie?
butki fajowe, moja mama ma bzika na punkcie takich małych bucików :laugh: a ja nie bo nam zupełnie jeszcze nie potrzebne

Moja psiapsiółka też kupiła dzisiaj spacerówke
bebe confort, zapłaciła mało, bo coś koło 230 pln

ogólnie to wcale nie czytałam co te Jeepy mogą ;D
poszłam na łatwizne i wolałam usłyszeć Wasze opinie :D

fajnie, że sie Wam nasze adasie podobają ;D
a mi się dzisiaj podobają jeszcze bardziej jak wczoraj ::) :)

Melanie pisze:

Mel Widziałam już wcześniej ten wózeczek, nawet się nad nim zastanawiałam. Co do parasolki nie mam wielkich wymagań, bo przewiduję używac jej tylko na krótkie wypady do sklepu . Najwazniejsze, żeby była mała , lekka i zgrabnie chowała się do bagażnika .Ta parasolka spełnia to wszystko i na dodatek jest ładna. W Stanach kosztuje połowę tego co na allegro :p

reklama
Do góry