reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka

reklama
Oj, dziewuszki, byle sie za bardzo "po królewsku" nie zachowywał. Tak mi daje popalic, ze mam go juz teraz serdecznie dosc a jeszcze sie nie urodził ;D

Spanko dla dzidziusia pierwsza klasa. Super.

U mnie też łóżeczko po Gabiszonku ale pościel musieliśmy kupić nową. Bo Gaba nie chce oddać starej i mówi, że to jej. "mamo mojo i mojo" i łapie pod paszkę i nie chce wypuścić. Ach te dzieci. Jak one się przywiążą do czegoś to ciężko to im odebrać...

Piękne te Wasze łóżeczka i kołyski, i przewijak też. A jeżeli chodzi o kosmetyki, to dla mojego Marka wszystko co kupiliśmy poszło w kąt - czyli dla zużycia przez Michała. Dla MArka już jusimy kupić w aptece lecznicze Oilatum :(

Słowiczku, my Michałowi kupiliśmy nową pościel, kołdrę i tapczanik, więc bez protestu oddał wszystko Markowi. Ale kocyka nie chciał oddać i nawet zrobił mi awanturę, że przecież to jego kocyk i już. Trudno im się dziwić, a Twoja Gabrysia jeszcze młodsza, więc i wytłumaczyć pewnie trudniej...

czesc dziewczynki :)
ja sie martwie ze weronia też nie bedzie chciala oddac łózeczka i innych rzeczy bo to przeciez jej i caly czasmi o tym przypomina :), zobaczymy jak bedzie ? musze sie wziąsc w koncu za robienie zakopow dla malego bo ja dalej w proszku juz bym chciała miec to wszystko tylko ten moj mąz ciagle brak czasu :(
pozdrowionka kasia

Kasia mój chłop tez sie ociagał z wybraniem sie na zakupy ale jak życ mu nie dawałam to jak raz zaskoczył to w jeden dzień prawie wszystko kupilismy.....

Justyna obiecane mam na wtorek i ja nie mam wyjscia musze kupic wszystko w jeden dzien :) a jak nie kupie to znowu bede sie prosic nie wiadomo ile , wozek to mezus wiezie do naprawy juz 2 miesiące i nie moze dowiesc w koncu skonczy sie tak ze zostane bez wozka i bedzie trzeba kupic nowy .
pozdrowionka kasia

reklama
no u nas już wszystko jest , chyba ;D teraz tylko czekamy na malutką, ale jej sie nagle odechciało i się nie spieszy

Do góry