reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka

he... dziewuszki... ja tez troche skomplikowny zyciorys mam... jestem po rozwodzie i po raz drugi zamężna ;D

Paznokietki obcinałam Boguchowi juz na 3 dzień. Jakos nie miałam problemu bo spioch z niego był niezły. Nawet nie słyszałam wtedy o rekawiczkach ale syn podrapał sie tylko raz i to niegroxnie.

reklama
Mobugaj taak,czasy się zmieniają,ale do tej pory niektórzy twierdzą,że skoro w ciąży w wieku 19-tu lat,to pewnie wpadka.A u Nas to była przemyślana i zaplanowana decyzja :).W dodatku mam męża rok młodszego od Ciebie :) :)Tak to już jest-miłość nie wybiera a dzieci to największy skarb.Hehe..temat wyprawka,a My tu życiorysy...

ewelinka co sie przejmujesz gadaniem cieszcie się i już, Wasze życie i wasze dziecko a przede wszystkim Wasze szczęście !!!!!!

Szklanek i dzieci nigdy nie za wiele :laugh:! Nie ma co zwlekać, my byśmy chcieli co najmniej dwoje dzieci (Arek marzy o trójce). A jak już napisałam ja mam 31 lat a moje kochanie 37. Teraz się denerwuje, że czas nam ucieka. Dzidzia się nie przekręciła a to może się równać cesarce czyli 3 lata przerwy między dzidziami.

Gaga,toż ja się wcale nie przejmuję,bo nie mam się w końcu czego wstydzić.Bardzo się z dzidzi cieszymy i nie możemy już się doczekać sierpnia...Mobugaj,może nie będzie az tak źle i wszystko wróci do normy.Trzeba być dobrej myśli,a na pewno będzie ok:)Zastanawiam się,dlaczego moja gin nie informuje mnie o wadze mojego maleństwa.Nie pytałam,bo nie wiedziałam,ze można to już określić...Cóż,kolejna wizyta dopiero pod koniec miesiąca...

ułozeniem maluszka za bardzo sie nie przejmuj. Moj synek stanał "na głowie" doiero na tydzien przed porodem ( tydzien po terminie)

ewelinka wagę określą ci na usg, lekarz ci tego nie powie chyba ze masz robione usg podczas wizyty, ja zawsze chodzę osobno na usg. też nie mogę się już doczekać sierpnia ;D, już mi zaczyna być ciężkawo

mam pytanko jeśli chodzo o fotelik samochodowy. jakie firmy polecacie???? bo jeśli chodzi o foteliki to wogóle się tym jeszcze nie interesowałam, nie mam pojęcia jakiej firmy kupić

Wiesz trzeba sobie ustawić priorytety. Cena, funkcjonalność itd.. Ja wybrałam fotelik używany. Założyłam, że przeznaczamy max 200zł. Czyli do wyboru był nowy nie firmowy albo jakiś droższy firmowy ale używany. A poza tym chciałam żeby miał atest, baze (mocowanie w samochodzie), wyściółke dla niemowlaka, pokrowczyk na nóżki, oddzielną od rączki budke i regulowane oparcie. Niestety ten model który kupiliśmy tego ostatniego nie ma. Niezależało nam na tym żeby spełniał jednocześnie funkcje bujaczka. A kupiliśmy Nania Nido Topy.

reklama
Strasznie to skomplikowanie brzmi. Chyba muszę sobie pooglądać zdjęcia na internecie żeby wiedzieć o co chodzi z tymi fotelikami. Ja też kupuję butelki na wszelki wypadek bo przydają się też na przykład do herbatki na kolkę. A z laktatorem się wstrzymam bo póki co to nie wiem czy będę miała pokarm :(

moja dzidzia

Do góry