reklama
Ż
żużaczek
Gość
ale burze rozpetałam :... Wasi mezowie jeszcze mnie zlinczują ;D. A tak na powaznie. Kobieta jest po to, zeby ja rozpieszczac
anecik
Majowe mamy'09
Hej!!
NO NO ale waleczne z Was kobitki!!! Mój mąż to oaza spokoju!! Choć ostatnio sam przyznaje że to czekaznie jest strasznie stresujące .... w pracy co dzień rano słyszy ............ a juz myślałyśmy że dziś nie przyjdziesz.... Więc nie dajmy się zwariować bo wszystkim jest ciężko!! Facet ma jeszcze gorzej bo musi trzymać fason, a my nie!!!
Damy radę!!!
Pozdrawiam
NO NO ale waleczne z Was kobitki!!! Mój mąż to oaza spokoju!! Choć ostatnio sam przyznaje że to czekaznie jest strasznie stresujące .... w pracy co dzień rano słyszy ............ a juz myślałyśmy że dziś nie przyjdziesz.... Więc nie dajmy się zwariować bo wszystkim jest ciężko!! Facet ma jeszcze gorzej bo musi trzymać fason, a my nie!!!
Damy radę!!!
Pozdrawiam
gaga
uzależniona
mój mężulo jak mu powiedział wczoraj ooooooo skurcz, a potem oooooooo drugi to spanikował a potem mówił jeszcze nie jeszcze nie bo w pracy muszę skończyć robotę (pracuje w labolatorium więc dobrze by było skończyć) i wogóle że się musi jeszcze przygotować, bo mało mu było 9 miesięcy, no ale te skurcz to jakiś hixtont-brixston był ;D
mobugaj
Fanka BB :)
Mój to jest straszny raptus, najpierw robi potem myśli. Dziś mu już pościel nie śmierdzi. A zmusił mnie wczoraj do wysłania meila do właścicielki firmy (jak on by sam napisał to kobita by zawału dostała), że nie jesteśmy zadowoleni itd. Dziś o 8 kobitka zaraz odzwoniła, że pierwszy raz jej się to zdarzyło(super sprzedawca, 700 pozytywnych ocen). Zaproponowała przysłanie nowego kompletu ewentualnie zwrot pieniędzy. No i oczywiście musiałam wszystko odkręcić bo wszystko jest ok. Cóż poradzić ja jestem raczej oazą spokoju i wogóle nie jestem konfliktowa a kochanie w 100% moje przeciwieństwo. Ale w urzędach to on się spisuje wyśmienicie. Monika
słowiczek
mama pisklaczków
U mnie z kolei mąż załatwia wszystko w urzędach. On nadaje się do takich spraw. Ja raczej jestem albo byłam dupa, dopuki nie nauczyłam się od niego jak walczyć.
reklama