reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyprawka

Gaga
Na palcach jednej reki moge policzyc to co kupilismy dla malucha w normalnym sklepie. 99% zakupów robimy tez na allegro. Na tej poscieli zaoszczędzilismy prawie 100zł!! Jest nowa, z paragonem i gwarancja, tyle ze prosto od producenta, bez "posredników".
Dzis kupiłam pieluchy tetrowe zwykłe i sliczne pieluszki tetrowe ze zwzorkiem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56927701. Kupiłam tez majteczki na pieluszki tetrowe bo jednak chyba sprubuje w dzien trzymac malucha w tetrze.
A to jest zdjęcie tej pościółki:
dsc006474xp.jpg

reklama
Cześć! Ja też studiuje Allegro. Gaga masz może jakieś namiary na te staniczki też bym sobie z dwa kupiła. Ja pościel też zamówie na Allegro tylko czekam na wystawienie aukcji ceny są bez porównania mniejsze. A co do tego co zabrać do szpitala to ja zadzwonilam i się spytałam. Dobrze, że tapczanu nie każą ze sobą zabierać. Wiecie ale to jest żenada żeby w szpitalu nie było spirytusu i gazików jałowych. Ja torby nie mam spakowanej ale spisałam wszystko na kartce to może o niczym nie zapomne  ;D. Monika

dzięki Gaga! Wyśle im meila, żeby wystawili aukcje z moim rozmiarem staniczka i też sobie zamówie! Monika

Gaga ja też kupiłam pościel na allegro i jestem bardzo zadowolona.

A mogłabyś mi dać namiary na ten staniczek? Mi się też jeden podoba ale za 29,99.

Pozdrawiam,

moja dzidzia

macie dobrze jak rozmiary tam podane na was pasują, ja mam problem nawet w normalnych sklepach, bo nie zawsze są /70-75 E/.

:D ja to mam jak pół Polski 75b a w ciąży 80b/c. Nie wiem jaki zamówić chyba wezme 75c - przecież jak się karmi to cycorki są większe? Tak mi się przynajmniej wydaje.Monika

reklama
mobugaj ja też mam 75b ale do karmienia kupiłam 80b mam nadzieję że będzie dobry, zresztą całą ciąże nosiłam 80b

Do góry