reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
Pycha pisze:
eg16 pisze:
empolan pisze:
A, najlepsze jest leżenie i wietrzenie rany bez niczego ;D Już widzę, jak się tak wietrzę w szpitalu ;)
A dookoła sami "zwiedzający" ;D
Będę nam przeciągi robili. ;)

I STUDENCI NA PRZYKLAD :D

I TAK PRZY CODZIENNYM OBCHODZIE MUSIMY WSZYSTKO POKAZYWAĆ A TAM NP. 10 PAR OCZU ;D OKROPNE TO JEST...

madziunia pisze:
I TAK PRZY CODZIENNYM OBCHODZIE MUSIMY WSZYSTKO POKAZYWAĆ A TAM NP. 10 PAR OCZU ;D OKROPNE TO JEST...

tyle szczęścia że na studentów nie musimy się zgadzac ;D ja raz nie wiedziałam i przez to przeszłam ale teraz nie dam się ;) (chodzi o fakt że powinni się pytać,a oni że spaejalnie nie pytają bo nikt by się ni zgodził,co akurat jest nie prawdą)

no widzisz karolinko ja np. nie wiedziałam, że na studentów nie musimy się zgadzać (bo nikt mnie nigdy o to nie pytał)...ale teraz dobrze wiedzieć ;)

A wiecie ja przy przyjęciu do szpitala jak miał mnie badać ordynator poprosiłam mojego gina o intymnośc i ordynator na jego prośbę badał mnie TYLKO W OBECNOŚCI MOJEGO GINA więc się nie bójmy oto prosić

Weszłam dzisiaj do księgarni i kupiłam śliczny album małego dziecka. Jest mnóstwo miejsca na różne wpisy, zdjęcia. Każdy miesiąc ma swój własny kalendarzyk (aż do ukończenia roczku).

ja już wcześniej pisałam że właśnie taki album dostałam pocztą i do dziś nie mam pojęcia od kogo! ale faktycznie jest świetny,są nawet takie fajne nalepki,miejsca na zdjęcia,no wiecie,wszytsko co trzeba :)

reklama
Wybór w księgarni był bardzo duży, przejrzałam z mężem jakieś 10 rodzajów albumów. Ceny wachały się od 15 do 50 zł. Ja wybrałam taki za 39zł. Też są w nim naklejki Karolinna.

Do góry