reklama
Pycha
mama Mai i Marty
A ja mam zakaz wychodzenia, to troche zaoszczędze, zwłaszcza, że ubranek mam juz dużo.
Poczyniłam wczoraj znaczne postępy w kompletowaniu wyprawki Przede wszystkim kupiłam sobie koszulkę do szpitala i dwa staniki do karmienia - jeden za 33, drugi za 29 zł ;D rzeczywiście miałyście rację, że mozna je dostać taniej, a do tego ten za 29 jest naprawdę ładny, chociaż wcale nie jakiś firmowy no a dla dzidzi z większych rzeczy został jeszcze przewijak i wanienka... ale z tym spokojnie zdążę
Agak29
Fanka BB :)
Powiem Wam tyle że wanienka przydała mi sie tylko na pierwsze tygodnie w domku. Poźniej wolałam w wannie położyć taką gąbkę kąpielową i wykąpać. Zresztą same zobaczycie. Noszenie wody do kąpieli a poźniej jej wylewanie jest strasznie pracochłonne. Więc jeśli Wasi mężowie nie będą sie bali wykąpać Dzieci to uważam ze zakup wanienki jest zbyteczny.
Pycha
mama Mai i Marty
A ja własnie sie zastanawiłam, czy mozna dzidzie kąpac w normalnej wannie. Ale juz kupilismy i na poczatku bedziemy jej uzywać, a wode wlewał i wylewał bedzie mąż. Tylko tak się jeszcze zastanawiam, czy kąpac dzidzię w łazience czy w pokoju, troche mam mało miejsca w łazience, ale chodzi mi o temperature, bo w pokoju mam zamiar utrzymywac stała temperaturę 20-21 stopni, a do kąpania powinno byc około 25 stopni, to lepiej jak bym w łazience tak nagrzała.
my kąpaliśmy Danielka w wanience przez pierwsze dwa miesiące (strasznie zresztą nie lubił się kąpać ) później zaczęliśmy go kąpać w wannie i zdecydowanie mniej płakał (jakoś bardziej mu się podobało...), ale teraz dzidziusia zaczniemy jednak kąpać w wanience, bo w łazience jest zbyt zimno, żeby kąpać takiego brzdąca, wiec wolę dogrzać trochę pokój...a wodę tak jak za pierwszym razem będzie wylwał i wlewał mąż...chociaż moze też będzie kąpał, bo za pierwszym razem bardzo dobrze mu szło a ja tak prawdę mówiąc bałam się kąpać takie małe dziecko...
Pycha
mama Mai i Marty
a u mna to zawsze w łazience jest nacieplej,
reklama