reklama
Pycha
mama Mai i Marty
;D ;D ;D
A ja tak sie zastanawiam, ze zrobiłam błąd, bo ubranka na wyjście ze szpitala kupiłam w rozmiarze 56, (pozostałe mam na 62), a ja po urodzeniu miałam 56, a mój mąż 58, więc albo będę na styk, albo za małe.
A ja tak sie zastanawiam, ze zrobiłam błąd, bo ubranka na wyjście ze szpitala kupiłam w rozmiarze 56, (pozostałe mam na 62), a ja po urodzeniu miałam 56, a mój mąż 58, więc albo będę na styk, albo za małe.
Pycha
mama Mai i Marty
A..... zapomniałam się pochwalic. wczoraj niespodziewanie wybralismy się na zakupy.
Dokupilismy jeszcze parę niezbędnych rzeczy
- wanienke, do niej lezaczek;
- okrycie kapielowe;
- nozyczki do paznokci, szczoteczkę do włosów, gruszke;
- oliwke, mydełko, krem, chusteczki nawilżajace;
- bialutką czapeczke bez wiązania.
Jaka kupujecie maść na odparzenia????? I co na popekane brodawki (oprócz kapusty)????
Dokupilismy jeszcze parę niezbędnych rzeczy
- wanienke, do niej lezaczek;
- okrycie kapielowe;
- nozyczki do paznokci, szczoteczkę do włosów, gruszke;
- oliwke, mydełko, krem, chusteczki nawilżajace;
- bialutką czapeczke bez wiązania.
Jaka kupujecie maść na odparzenia????? I co na popekane brodawki (oprócz kapusty)????
justynaj
Fanka BB :)
Pycha ja kupiłam na odparzenia dla dzieciaczka sudocrem, a na pękające brodawki bepanten maść (nie trzeba później wycierać piersi przed kolejnym karmieniem)
ja dziś poprasowałam już wszystko i wpakowałam do mojej walizki rzeczy do szpitala, także
"gotowy do odjazdu"
jeszcze muszę osobną torbę tylko dla maluszka, trzeba tam parę rzeczy wrzucić-ubranka, chusteczki nawilżane, pieluszek kilka, ręczniczek ewentualnie
no i mój największy dylemat teraz: laktator, czy macie już kupione? ja słyszałam, że najlepszy jest firmy avent ręczny, a co myślicie o elektrycznym?
pozdrawienia ze złotojesiennego Poznania ;D : 8)
ja dziś poprasowałam już wszystko i wpakowałam do mojej walizki rzeczy do szpitala, także
"gotowy do odjazdu"
jeszcze muszę osobną torbę tylko dla maluszka, trzeba tam parę rzeczy wrzucić-ubranka, chusteczki nawilżane, pieluszek kilka, ręczniczek ewentualnie
no i mój największy dylemat teraz: laktator, czy macie już kupione? ja słyszałam, że najlepszy jest firmy avent ręczny, a co myślicie o elektrycznym?
pozdrawienia ze złotojesiennego Poznania ;D : 8)
empolan
listopad '05 wrzesień '09
Ja też mam ręczny z Aventu - właśnie stoi i czeka na wyparzenie razem z butelkami itp.
A wczoraj byłam w aptece i kupiłam wszystkie potrzebne rzeczy, m.in. taki elektroniczny termometr, który mierzy temperaturę 10 sek. Świetny jest. A na koniec pani w aptece dała mi taką malutką maskotkę - na szczęście. I to jest pierwsza zabawka dla naszego dziecka. Jakoś sama nic na razie z tej dziedziny nie wymyśliłam
A wczoraj byłam w aptece i kupiłam wszystkie potrzebne rzeczy, m.in. taki elektroniczny termometr, który mierzy temperaturę 10 sek. Świetny jest. A na koniec pani w aptece dała mi taką malutką maskotkę - na szczęście. I to jest pierwsza zabawka dla naszego dziecka. Jakoś sama nic na razie z tej dziedziny nie wymyśliłam
ja na szczęście dostałam od jednej dziewczyny z sąsiedniej sali w szpitalu słonika,taki z porcelany z różyczką w trąbie,byłam w 6 tyg i nie wiadomo było czy mała jeszcze żyje,dzięki Bogu okazało się że jest ok ale się zdziwiłam jak wychodziła ze szpitala i wręczyła mi torbę z prezencikiem,acha była jeszcze czekolada
Pycha
mama Mai i Marty
A my mamy dla naszej dzidzi owieczke beczacą. Tesciowa przywiozła jak była na wycieczce w górach.
reklama