reklama
ja się zastanawiam czy np nie prać wszystkich ciuchów dziecka w płatkach mydlanych...gdzieś czytałam na forum że są takie specjalne i w miarę tanie.I wydaje mi się że to ma najmniej różnych związków uczulających.
Pycha
mama Mai i Marty
Ja tez polecam "Dzidusia". Moja siostra go uzywała, pieknie pachnie i jest tez płyn do płukania "Dzidzius".
A z płatkami mydlanymi to troche niewygoda, bo w pralce prac nie wolno.
A z płatkami mydlanymi to troche niewygoda, bo w pralce prac nie wolno.
Ja mam proszek Lovella, jest też z tej firmy płyn do prania.
Justynaj śliczna wyprawka, kombinezon też. Widzę, że masz już wprawę na allegro. Nie martw się kolorami, ja mam większość w błękitach, więc jeśli będzie Anulka to jakiś czas się pomęczy. :laugh:
Muszę dzisiaj zaprawić męza, żeby przesunął mi szafę w sypialni inaczej łóżeczko mi nie wejdzie. No i musi je jeszcze poskładać bo nadal jest w częściach.
Justynaj ja też mam Sudocrem na odparzenia ( a dla siebie Bepanthen na brodawki, chociaż podobno można go też stosować u dzidziusia) A wczoraj kupiłam w aptece Aphtin na pleśniawki, nadmanganian potasu na potówki i inne zapalenia skórki, Gencjanę i spirytus do pępuszka.
Justynaj śliczna wyprawka, kombinezon też. Widzę, że masz już wprawę na allegro. Nie martw się kolorami, ja mam większość w błękitach, więc jeśli będzie Anulka to jakiś czas się pomęczy. :laugh:
Muszę dzisiaj zaprawić męza, żeby przesunął mi szafę w sypialni inaczej łóżeczko mi nie wejdzie. No i musi je jeszcze poskładać bo nadal jest w częściach.
Justynaj ja też mam Sudocrem na odparzenia ( a dla siebie Bepanthen na brodawki, chociaż podobno można go też stosować u dzidziusia) A wczoraj kupiłam w aptece Aphtin na pleśniawki, nadmanganian potasu na potówki i inne zapalenia skórki, Gencjanę i spirytus do pępuszka.
Ja też mam już prawie wszystko z listy. Wczoraj doszła kołderka i materac a dziś gruszka, nożyczki i szczotka do włosów. Fajnie kupuje się takie rzeczy ale pieniądze to dosłownie topnieją. Ale co tam, to wszystko przecież dla naszych maleństw.
Anulka59
Fanka BB :)
Wczorajsze zakupy dla małego przy okazjii wykupowania recepty od gina zaowocowały w szczoteczkę do włosków,gruszkę do noska i nożyczki a dziś w domku zawitało łóżeczko z materacykiem.Chyba już wszystko mam tylko jeszcze NA KRYSZYNKĘ CZEKAĆ MUSIMY.
justynaj
Fanka BB :)
Anulka nie strasz mnie, ja oprócz ciuszków, wanienki i łóżeczka nie mam nic, a za 34 dni termin :
ale na jutro zaplanowałam zakupy kosmetyków, materacyka, pościeli, wiem na szczęście gdzie wszystko kupię, ale w sumie i tak mam mętlik w głowie
cóż, będzie dobrze
ale na jutro zaplanowałam zakupy kosmetyków, materacyka, pościeli, wiem na szczęście gdzie wszystko kupię, ale w sumie i tak mam mętlik w głowie
cóż, będzie dobrze
reklama
pycha nawet nie wiedziałam że nie można prać w pralce płatkami ! ( czemu ??? )
eg
parę groszy znów wpadnie
anulka nie rozśmieszaj mnie że aż tyle Ci jeszcze brakuje! ;D hihi.
justynko Ty masz o wiele więcej niż ja!! ale też jesteś 20 dni do przodu z terminem
eg
ale nie na brodawki dzidziusia,prawda ??? ;D a i faktycznie ale już za 5 dni ta wypłata ;Deg16 pisze:mam Sudocrem na odparzenia ( a dla siebie Bepanthen na brodawki, chociaż podobno można go też stosować u dzidziusia)
anulka nie rozśmieszaj mnie że aż tyle Ci jeszcze brakuje! ;D hihi.
justynko Ty masz o wiele więcej niż ja!! ale też jesteś 20 dni do przodu z terminem