reklama
bebe85
Fanka BB :)
Stokrotka teraz musicie się o braciszka postarać, a najlepiej o dwóch na raz Ciuszków jakby cos wystarczy i dla trzech Dobrze, że ja mam daleko do takich sklepów...a na allegro profilaktycznie nie wchodzę już jakiś czas
Ja też kocham leginsy, mam to samo wrażenie, że Młodej niewygodnie w jeansach...szkoda bo mam z 10 par i wszystko leży...
Ja też kocham leginsy, mam to samo wrażenie, że Młodej niewygodnie w jeansach...szkoda bo mam z 10 par i wszystko leży...
Hahha stoktorka to ty teraz nie będziesz miała co kupować fajne te ciuszki mi sie szczególnie podobaja te z 5.10.15
Axa i Lilijanna też bomba. Fajnie stroic księżniczki
A patrzca co ja wczoraj kupilam :
Namiot plażowy , jest zwiniety w taka taszke a jak sie otwiera to sam wyskakuje. Bomba i duży przyda się w Tunezji i tutaj tez na ogród.
Namiot plażowy , jest zwiniety w taka taszke a jak sie otwiera to sam wyskakuje. Bomba i duży przyda się w Tunezji i tutaj tez na ogród.
Załączniki
stokrotka.af
stokrotka.af - lepiej, żeby TŻ wrócił, bo może dla niego zabraknąć miejsca w szafie widzę.
Mata przyda Ci się też na plażę, na trawkę, także sporo jej jeszcze wykorzystasz tak czy siak.
nio chyba masz racje, bo część reklamówek jest u teściów w szafie a mi znów brakuje miejsca, to chyba nienormalne jakieś,że młody ma więcej ciuchów od nas
Stokrotka teraz musicie się o braciszka postarać, a najlepiej o dwóch na raz Ciuszków jakby cos wystarczy i dla trzech Dobrze, że ja mam daleko do takich sklepów...a na allegro profilaktycznie nie wchodzę już jakiś czas
noooooo chyba ;-)
Hahha stoktorka to ty teraz nie będziesz miała co kupować fajne te ciuszki mi sie szczególnie podobaja te z 5.10.15
superancki namiocik, może na działkę zakupię ;-)
stokrotka to na owocki jak ci sie sprawdza? myslalam o tym i w koncu nie kupilam.
ja staram sie nie chodzic sama po takich sklepach mam lekka reke, ostatnio znow kupilam nastepne sukienki a ma ich za duzo,
no mnie sie nigdy pieniądze nie trzymały :-no: mam to samo i jest ze mną coraz gorzej okazało sie,że kupiłam juniorowi 2 podwójne bluzki w takich samych rozmiarach bo NIE PAMIĘTAŁAM, że już takie ma
tej siateczki jeszcze nie testowałam, zastanawiam sie czy tam włożyć gotowane owoce i warzywa czy można już surowe jabłko
stokrotka.af
dzisiejsze zakupy
Kombinezon Niemowlęcy 5A2309 - 5.10.15
Spodnie Niemowlęce 5L2311 - 5.10.15
była jeszcze bluza z kapturem i chyba spodnie , ale już ich nie ma więc nie mogę Wam pokazać boszeeeeeee nawet nie pamietam co zamówiłam
Kombinezon Niemowlęcy 5A2309 - 5.10.15
Spodnie Niemowlęce 5L2311 - 5.10.15
była jeszcze bluza z kapturem i chyba spodnie , ale już ich nie ma więc nie mogę Wam pokazać boszeeeeeee nawet nie pamietam co zamówiłam
stokrotka.af
Załączniki
reklama
stokrotka.af - nie będę owijać w bawełnę - - - > idź się lecz.
Zdradź mi jak wypada rozmiarówka 5-10-15, zbliżona do c-and-a czy coccodrillo?
Ayni - daj linka do tych namiotów, są tez w PL? Jakaś nazwa firmy? Super jest.
Fasolka35 - widze, że troszkę wyszłaś z różowego ;-) Ostatnia jeansowa kiecka boska.
Zdradź mi jak wypada rozmiarówka 5-10-15, zbliżona do c-and-a czy coccodrillo?
Ayni - daj linka do tych namiotów, są tez w PL? Jakaś nazwa firmy? Super jest.
Fasolka35 - widze, że troszkę wyszłaś z różowego ;-) Ostatnia jeansowa kiecka boska.