reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

stokrotka.af - lepiej, żeby TŻ wrócił, bo może dla niego zabraknąć miejsca w szafie widzę. :-p

Mata przyda Ci się też na plażę, na trawkę, także sporo jej jeszcze wykorzystasz tak czy siak.

reklama
Stokrotka teraz musicie się o braciszka postarać, a najlepiej o dwóch na raz :) Ciuszków jakby cos wystarczy i dla trzech :-D Dobrze, że ja mam daleko do takich sklepów...a na allegro profilaktycznie nie wchodzę już jakiś czas :tak:

Ja też kocham leginsy, mam to samo wrażenie, że Młodej niewygodnie w jeansach...szkoda bo mam z 10 par i wszystko leży...:dry:

Hahha stoktorka to ty teraz nie będziesz miała co kupować :D fajne te ciuszki mi sie szczególnie podobaja te z 5.10.15

Axa i Lilijanna też bomba. Fajnie stroic księżniczki

A patrzca co ja wczoraj kupilam :
Namiot plażowy , jest zwiniety w taka taszke a jak sie otwiera to sam wyskakuje. Bomba i duży przyda się w Tunezji i tutaj tez na ogród.

stokrotka to na owocki jak ci sie sprawdza? myslalam o tym i w koncu nie kupilam.
ja staram sie nie chodzic sama po takich sklepach mam lekka reke, ostatnio znow kupilam nastepne sukienki a ma ich za duzo, :no:

A to moje ostatnie zakupy ale rozmiary juz tak 86/92;-):-D
DSC01047.jpg kurteczka na zime za całe 10 zł:-p:-D
DSC01048.jpg DSC01049.jpg

DSC01044.jpg DSC01043.jpg DSC01051.jpg DSC01050.jpg

Załączniki

• DSC01047.jpg
    DSC01047.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC01048.jpg
    DSC01048.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC01049.jpg
    DSC01049.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC01044.jpg
    DSC01044.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC01043.jpg
    DSC01043.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC01051.jpg
    DSC01051.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC01050.jpg
    DSC01050.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 28
stokrotka.af - lepiej, żeby TŻ wrócił, bo może dla niego zabraknąć miejsca w szafie widzę. :-p

Mata przyda Ci się też na plażę, na trawkę, także sporo jej jeszcze wykorzystasz tak czy siak.

nio chyba masz racje, bo część reklamówek jest u teściów w szafie a mi znów brakuje miejsca, to chyba nienormalne jakieś,że młody ma więcej ciuchów od nas :no:

Stokrotka teraz musicie się o braciszka postarać, a najlepiej o dwóch na raz :) Ciuszków jakby cos wystarczy i dla trzech :-D Dobrze, że ja mam daleko do takich sklepów...a na allegro profilaktycznie nie wchodzę już jakiś czas :tak:

Ja też kocham leginsy, mam to samo wrażenie, że Młodej niewygodnie w jeansach...szkoda bo mam z 10 par i wszystko leży...:dry:

noooooo chyba :-D ;-)

Hahha stoktorka to ty teraz nie będziesz miała co kupować :D fajne te ciuszki mi sie szczególnie podobaja te z 5.10.15

Axa i Lilijanna też bomba. Fajnie stroic księżniczki

A patrzca co ja wczoraj kupilam :
Namiot plażowy , jest zwiniety w taka taszke a jak sie otwiera to sam wyskakuje. Bomba i duży przyda się w Tunezji i tutaj tez na ogród.

superancki namiocik, może na działkę zakupię ;-)

stokrotka to na owocki jak ci sie sprawdza? myslalam o tym i w koncu nie kupilam.
ja staram sie nie chodzic sama po takich sklepach mam lekka reke, ostatnio znow kupilam nastepne sukienki a ma ich za duzo, :no:

no mnie sie nigdy pieniądze nie trzymały :-:)no: mam to samo i jest ze mną coraz gorzej :no: okazało sie,że kupiłam juniorowi 2 podwójne bluzki w takich samych rozmiarach bo NIE PAMIĘTAŁAM, że już takie ma :wściekła/y::no::shocked2::sorry2:

tej siateczki jeszcze nie testowałam, zastanawiam sie czy tam włożyć gotowane owoce i warzywa czy można już surowe jabłko:confused:

dziś w Pepco jak na mnie to baaaaaardzo skromnie (ale nie było nic ciekawego) i jestem z siebie dumna ;-)

Arturek 001.jpg Arturek 003.jpg Arturek 004.jpg
Arturek 005.jpg Arturek 006.jpg
2 ostatnie rzeczy są z bazarku ;)

Załączniki

• Arturek 001.jpg
    Arturek 001.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 34
  • Arturek 003.jpg
    Arturek 003.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 32
  • Arturek 004.jpg
    Arturek 004.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 27
  • Arturek 005.jpg
    Arturek 005.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 28
  • Arturek 006.jpg
    Arturek 006.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 25
reklama
stokrotka.af - nie będę owijać w bawełnę - - - > idź się lecz. :-p

Zdradź mi jak wypada rozmiarówka 5-10-15, zbliżona do c-and-a czy coccodrillo?

Ayni - daj linka do tych namiotów, są tez w PL? Jakaś nazwa firmy? Super jest.
Fasolka35 - widze, że troszkę wyszłaś z różowego ;-) Ostatnia jeansowa kiecka boska.

Do góry