reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
stokrotka surowe jabłka to można już od 4mż a do siateczki to wszystko co miękkie się nadaje: banan brzoskwinia, nektaryna, morela, gruszka,śliwka, jabłko też ale warzywa to raczej nie. moja już nie chce jeść z tej siateczki, woli sama w rączkę i super jej to wychodzi :)

Jejku dziewczyny ale wam zazdroszczę tyk zakupów, my teraz o kredyt na dom sie staramy i kurek z kasa zakręcony :(

Lilijanna namiociki w lidlu beda od 29 maja własnie gazetke ogladam:-D a co do różu to wiesz ja w sh duzo kupuje i tam 85% różu ale wieksze rozmiary udaje sie w innej juz kolorystyce połapac;-)

Ostatnia edycja:
stokrotka.af - nie będę owijać w bawełnę - - - > idź się lecz. :-p

Zdradź mi jak wypada rozmiarówka 5-10-15, zbliżona do c-and-a czy coccodrillo?

Ayni - daj linka do tych namiotów, są tez w PL? Jakaś nazwa firmy? Super jest.
Fasolka35 - widze, że troszkę wyszłaś z różowego ;-) Ostatnia jeansowa kiecka boska.

masz racje już TZ powiedziałam,że musze do psyhoanalityka pójść ;-)
cocodrillo nie kupuje to nie wiem; C&A do tej pory była rozmiarówka zawyżona, ale ostatnie bodziaki 74 są akurat więc nie wiem co się stało :no:; natomiast 5-10-15 ma rozmiarówkę idealną na wiek :tak:, tyle,że wiesz ja testuje na młodym a on chudy a długi jest poniżej wagowo i powyżej wzrostowo na siatkach centylowych ;-)

A tu już miałam dawno się pochwalić sukieneczki i właśnie nie wiem leginsy? najki? Bardzo fajne

Załączniki

• 20130519_092855.jpg
    20130519_092855.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 37
  • 20130519_092628.jpg
    20130519_092628.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Tak anmika, materiał jest taki cieńszy, mam taki dla dziewczyn w domu do zabaw, na plażę się nie nadaje, chyba, że jako jednorazówka.

reklama
Do góry