reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

stokrotka.af - lepiej, żeby TŻ wrócił, bo może dla niego zabraknąć miejsca w szafie widzę. :-p

Mata przyda Ci się też na plażę, na trawkę, także sporo jej jeszcze wykorzystasz tak czy siak.

reklama
Stokrotka teraz musicie się o braciszka postarać, a najlepiej o dwóch na raz :) Ciuszków jakby cos wystarczy i dla trzech :-D Dobrze, że ja mam daleko do takich sklepów...a na allegro profilaktycznie nie wchodzę już jakiś czas :tak:

Ja też kocham leginsy, mam to samo wrażenie, że Młodej niewygodnie w jeansach...szkoda bo mam z 10 par i wszystko leży...:dry:

Hahha stoktorka to ty teraz nie będziesz miała co kupować :D fajne te ciuszki mi sie szczególnie podobaja te z 5.10.15

Axa i Lilijanna też bomba. Fajnie stroic księżniczki

A patrzca co ja wczoraj kupilam :
Namiot plażowy , jest zwiniety w taka taszke a jak sie otwiera to sam wyskakuje. Bomba i duży przyda się w Tunezji i tutaj tez na ogród.

stokrotka to na owocki jak ci sie sprawdza? myslalam o tym i w koncu nie kupilam.
ja staram sie nie chodzic sama po takich sklepach mam lekka reke, ostatnio znow kupilam nastepne sukienki a ma ich za duzo, :no:

A to moje ostatnie zakupy ale rozmiary juz tak 86/92;-):-D
DSC01047.jpg kurteczka na zime za całe 10 zł:-p:-D
DSC01048.jpg DSC01049.jpg

DSC01044.jpg DSC01043.jpg DSC01051.jpg DSC01050.jpg

Załączniki

• DSC01047.jpg
    DSC01047.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC01048.jpg
    DSC01048.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC01049.jpg
    DSC01049.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC01044.jpg
    DSC01044.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC01043.jpg
    DSC01043.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC01051.jpg
    DSC01051.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC01050.jpg
    DSC01050.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 30
stokrotka.af - lepiej, żeby TŻ wrócił, bo może dla niego zabraknąć miejsca w szafie widzę. :-p

Mata przyda Ci się też na plażę, na trawkę, także sporo jej jeszcze wykorzystasz tak czy siak.

nio chyba masz racje, bo część reklamówek jest u teściów w szafie a mi znów brakuje miejsca, to chyba nienormalne jakieś,że młody ma więcej ciuchów od nas :no:

Stokrotka teraz musicie się o braciszka postarać, a najlepiej o dwóch na raz :) Ciuszków jakby cos wystarczy i dla trzech :-D Dobrze, że ja mam daleko do takich sklepów...a na allegro profilaktycznie nie wchodzę już jakiś czas :tak:

Ja też kocham leginsy, mam to samo wrażenie, że Młodej niewygodnie w jeansach...szkoda bo mam z 10 par i wszystko leży...:dry:

noooooo chyba :-D ;-)

Hahha stoktorka to ty teraz nie będziesz miała co kupować :D fajne te ciuszki mi sie szczególnie podobaja te z 5.10.15

Axa i Lilijanna też bomba. Fajnie stroic księżniczki

A patrzca co ja wczoraj kupilam :
Namiot plażowy , jest zwiniety w taka taszke a jak sie otwiera to sam wyskakuje. Bomba i duży przyda się w Tunezji i tutaj tez na ogród.

superancki namiocik, może na działkę zakupię ;-)

stokrotka to na owocki jak ci sie sprawdza? myslalam o tym i w koncu nie kupilam.
ja staram sie nie chodzic sama po takich sklepach mam lekka reke, ostatnio znow kupilam nastepne sukienki a ma ich za duzo, :no:

no mnie sie nigdy pieniądze nie trzymały :-:)no: mam to samo i jest ze mną coraz gorzej :no: okazało sie,że kupiłam juniorowi 2 podwójne bluzki w takich samych rozmiarach bo NIE PAMIĘTAŁAM, że już takie ma :wściekła/y::no::shocked2::sorry2:

tej siateczki jeszcze nie testowałam, zastanawiam sie czy tam włożyć gotowane owoce i warzywa czy można już surowe jabłko:confused:

dziś w Pepco jak na mnie to baaaaaardzo skromnie (ale nie było nic ciekawego) i jestem z siebie dumna ;-)

Arturek 001.jpg Arturek 003.jpg Arturek 004.jpg
Arturek 005.jpg Arturek 006.jpg
2 ostatnie rzeczy są z bazarku ;)

Załączniki

• Arturek 001.jpg
    Arturek 001.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 37
  • Arturek 003.jpg
    Arturek 003.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 36
  • Arturek 004.jpg
    Arturek 004.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 30
  • Arturek 005.jpg
    Arturek 005.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 32
  • Arturek 006.jpg
    Arturek 006.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 31
reklama
stokrotka.af - nie będę owijać w bawełnę - - - > idź się lecz. :-p

Zdradź mi jak wypada rozmiarówka 5-10-15, zbliżona do c-and-a czy coccodrillo?

Ayni - daj linka do tych namiotów, są tez w PL? Jakaś nazwa firmy? Super jest.
Fasolka35 - widze, że troszkę wyszłaś z różowego ;-) Ostatnia jeansowa kiecka boska.

Do góry