reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Stokrotka zdecydowanie to drugie:)
Jaki rozmiar nosi teraz?? bo jeśli 68 to ja bym wzięła następny czyli 74.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzięki kochane, teraz nosi jeszcze 62 raczej bo nic z 68 mu nie zakładałam, gdzieś przeczytałam,żeby kupować na 2 tyg przed terminem, ale biorąc pod uwagę wysyłkę i święta to będą opóżnienia i wiadomo jak się sezon zacznie to może być ciężko z rozmiarówką bo wyprzedadzą:-(

Stokrotka nr 2 zdecydowanie. Mój Kaci z tych chudzików, i np rzeczy z H&M rozmiar 74 nosił jak miał 1,5 roku P1000083.jpg sprawdziłam spodnie i bodziak H&M na 74, a młody ma tu 1,5 roku:-)
Dzieci jak dobiją do 68 to już tak szybko nie rosną, przynajmniej moje:cool2:

STOKROTKA zabrzmi smiesznie ale ja sama juz ciemna masa z tym kupowaniem ubranek :/ dlateog ja na zaś nie kupuje...Marcelek mierzy 63 cm ale on nosi ciuszki 68(w mniejsze nie da rady)a nawet 74 gdzie sa po prostu nieco luźniejsze ale wsio fajnie leżą...np.na chrzest odkupiłam kombinezon UWAGA 86 rozmiar a on w sam raz mu(widac na zdjęciu od chrztu jedynie tylko lekko rękawki zawinełam)także ja nie kumam tego...aa kupiłam kombinezon z Disneya(bo jego na 62 za mały był) już przed świętami zamówiony i po nowym roku przyszedł tyle ze on praktycznie w sam raz a jak mierzyłam go to powinien być z większym luzem...:/

Z tymi rozmiarami to nigdy nic nie wiadomo...Marcelina nosi od 56 do 74:-D A kombinezon ostatnio kupiłam w biedronce za 39.90, ale fantastyczny jest i do końca zimy starczy...rozmiar 62/68 bo wiekszy był wieeelki jak na moje oko.

reklama
rzeczywiście jakaś masakra rozmiarowa, ja już kupuje ciuszki na 74, ale jak na nie patrze to jakieś takie wielkie mi się wydają :no:
na 68 też parę mam i chyba spróbuje założyć bo może one wcale nie są takie "duże" jak myślałam ;-), ale z pewnością będą za szerokie :tak:

młody ma 66cm, ale naprawdę wchodzi jeszcze w 62 pajacyki :tak: wiec ja już :confused::szok::baffled::shocked2::no:

Do góry