reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Tygrysek one nie swieca gra jeden z nich :-)

fisher-price-grajace-kluczyki-74123.405797.2.jpg

- zestaw trzech uśmiechniętych kluczy
- świat wspaniałej zabawy stymulującej zabawy
- każdy kluczyk to inny rodzaj aktywności
- niebieski kluczyk gra melodyjkę, gdy dziecko naciska na nutkę
- żółty kluczyk ma kolorowe krążki do przekładania i grzechotania
- czerwony klucz ma obracające się drzwiczki
- klucze połączone są kółeczkiem z grzechotką
- można je łatwo przyczepić w wózku lub w foteliku samochodowym

Ostatnia edycja:
reklama
Haha Tygrysek! Mi nie chodziło, że Ty i Merlin wariatki (chociaż jak takie jak ja to cudownie) tylko, że Ty napisałś, że jestem wariatka, i Merlin napisała, że jestem wariatka:-D
a co Ci tam świeciło:-D

Awersjaś prosiłaś o info w sprawie sklepu Lukas-otóż nadal nic się nie dzieje, zero odp na e-maile, przesyłki nie ma, kasa stracona :wściekła/y::angry:
dzwoniłam pod podany numer i "nie ma takiego numeru" :wściekła/y::angry:

nie mam do Ciebie pretensji żeby nie było ;-)

O rany, więcej już nikogo nie polecę.
Ja zrobiłam tam zamówienie gdzieś za ponad 300 zł.
Szybko dostałam paczkę i jakiegoś gratisa.
To było końcem lipca.
Strasznie mi głupio.

Ja kupiłam ten
MAMBaby mini GRYZAK Bite&Relax faza 1 2m+ (2832059764) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej
też stwierdziłam że fajny bo cały może być kładozny do buzi. Ten z klipsem też mi się podobał, ale jest jednak większy i w sumie to nie tanie te gryzaki. Kusiło mnie żeby oba kupić, ale to ponad 50zł za gryzaki :baffled:!!??!?

Doszedł nasz gryzak i smoczek Gryzak sprawdza sie super Krzyś od 15 minut memła go sobie w buzi, dobrze trzyma za kółeczko i super tym trafia do buźki gryzak na prawdę dobrze zrobiony i wyprofilowany i nie jest taki duży jedno jakby "ucho trafia całe do buźki. Innych gryzaków tak długo nie trzymał w rączce i miał trudności z trafieniem do buźki a przy tym jest u nas super
DSC03832.jpgDSC03833.jpg

reklama
Do góry