reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

axari ja farbowana jestem heh bo mam już siwe za moim ojcem który do ślubu szedł siwy a farbuje na blond ale wychodzi taki ciemny, kurcze po 2e to faktycznie bardzo tanie i śliczne jak to h&m ;-)

reklama
Dziewczyny można gdzieś kupić takie kółka, ale w mniejszej ilości?
BRIGHT STARTS KÓŁKA KÓŁECZKA ZAWIESZKA GRYZAKI HIT (2835669330) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Poza tym zastanawiam się który gryzaczek kupić, bo mój Mały wszystko namiętnie "tka" do buzi i widać że przynosi mu to ulgę. JEdnak te wszystkie gryzaki ze sklepu są za duże i nie może sam ich utrzymać. Któraś z Was tu kupowała ten
MAMBaby Gryzak chłodzący z klipsem MiniCooler Clip (2831995029) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A ja zastanawiam się jeszcze nad tymi:
MAMBaby mini GRYZAK Bite&Relax faza 1 2m+ (2832059764) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MAMBaby mini GRYZAK Bite&Relax faza 2 4m+ (2831996249) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NIe wiem czy nie kupie mu dwóch. Tego z klipsem i tego drugiego, tylko że oba są niby dla dzieci pow 2 miesiąca, czyli dla pierwszej fazy "ząbkowania" a ten trzeci jest na później.

Ja kupiłąm ten gryzak na klipsie na dniach przyjdzie więc dam znać jak sie sprawdza a na pewno juz wiem ze kupie taki jak Kasia tu wrzuciła taki w postaci smoczka ale ten z Twojego linku też jest ciekawy bo ma takie różne kształty i na zminę można go chyba wkładać :tak:

Tygrysek numer 3, i kolor ten co babeczka ma na sobie, Ty też pewnie brunetka jesteś, patrząc na Twoje dzieci:-)
Ja wczoraj upolowałam znowu bodziaka za 2e w H&M, superowe są, już mam taki czerwony, pomarańczowy i teraz granatowy Zobacz załącznik 521484Zobacz załącznik 521485Zobacz załącznik 521486Zobacz załącznik 521487 i bluzeczkę. I nie mogłam oprzeć się tej torebce, miniaturka torebek dla dorosłych, długości ok 17cm jak pilot. Schowam malutkiej a co:-)

Ty wariatko :-D torebki już córuni kupujesz hhihihi jakie to słodkie :-D ja tam nie mogę sie doczekać kolejek, mieczy i skrzyneczki małego majsterkowicza :-D

Awersjaś prosiłaś o info w sprawie sklepu Lukas-otóż nadal nic się nie dzieje, zero odp na e-maile, przesyłki nie ma, kasa stracona :wściekła/y::angry:
dzwoniłam pod podany numer i "nie ma takiego numeru" :wściekła/y::angry:

nie mam do Ciebie pretensji żeby nie było ;-)

Ja kupiłąm ten gryzak na klipsie na dniach przyjdzie więc dam znać jak sie sprawdza a na pewno juz wiem ze kupie taki jak Kasia tu wrzuciła taki w postaci smoczka ale ten z Twojego linku też jest ciekawy bo ma takie różne kształty i na zminę można go chyba wkładać :tak:

Ja kupiłam ten
MAMBaby mini GRYZAK Bite&Relax faza 1 2m+ (2832059764) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej
też stwierdziłam że fajny bo cały może być kładozny do buzi. Ten z klipsem też mi się podobał, ale jest jednak większy i w sumie to nie tanie te gryzaki. Kusiło mnie żeby oba kupić, ale to ponad 50zł za gryzaki :baffled:!!??!?

No tak Tygrysek wariatka, Merlin wariatka, a co tam jestem wariatka:-)
Merlin po trzech synach, jak moje dziewczę, rzuci się na chłopięce zabawki, to chyba na zawał zejdę! Ja już mam zaplanowane jakie lale kupię:-) Wczoraj własnie mówię do M, kiedy zacząć jej takie babskie zabawki kupować? Kaci to jak miał tak z 8 miesięcy chyba to bum bum zaczął się interesować, znaczy ja mu kupiłam, a on się zainteresował:-)

Palemko pomarańczowe też mam:)
Tygrysek jeszcze mało wyprzedaży, to takie tam okazje poszukałam, ale liczę, że po Świętach będzie w czym poszaleć!

Ostatnia edycja:
Ja kupiłam ten
MAMBaby mini GRYZAK Bite&Relax faza 1 2m+ (2832059764) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej
też stwierdziłam że fajny bo cały może być kładozny do buzi. Ten z klipsem też mi się podobał, ale jest jednak większy i w sumie to nie tanie te gryzaki. Kusiło mnie żeby oba kupić, ale to ponad 50zł za gryzaki :baffled:!!??!?

To tez jak dojdzie do Ciebie koniecznie daj znać jak sie sprawdza a ja napisze jak tam mój sie sprawdza bo zastanawiam sie nad jeszcze takim jak Ty kupiłaś.. Wiesz co droga ta firma ale ma barzo dobre opinie szczególnie o smoczkach - zobaczymy

axarai no ja własnie tak myślę ze to po tych trzech synach :tak: no ale lepiej być zakręconym w taki sposób niż inny :tak:

reklama
Axari
No tak Tygrysek wariatka, Merlin wariatka, a co tam jestem wariatka
biggrin.gif

trzy wariatki z jednej klatki :-p

sluchaj tzn czytaj :-pco to byly za kluczyki co Ty kupowalas b to chyba Ty) one swieca? podaj link

Do góry