reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Doti no co Ty:-D Tu w De Święta chyba zaczynają się jeszcze wcześniej niż w Pl, znaczy z ozdobami;-) Ale mi to akurat nie przeszkadza. I zresztą dziś leciała 2 część "Szklanej Pułapki" i już czuję się Świątecznie:-)

reklama
axarai w IE znikaja ze sklepow halloweenowe gadzety i jednoczesnie pojawiaja sie choinki bombki i inne swiateczne pierdoły. Tak samo juz od srody w radiu kolendy graja, a od 2 grudnia w domach choinki i ogólnie juz bardzo swiatecznie. Ale oni to maja totalnego bzika jezeli chodzi o wszystkie swieta. A juz od 27 grudnia wyprzedaze zimowe i wtedy warto wybrac sie na zakupy bo ceny niższe o 75%. A jeszcze lepiej leciec do Londynu na zakupy - tylko miec worek kasy ;-)

Moje zakupy ostatnie:-) DSC00810.jpgDSC00812.jpgDSC00811.jpg

DSC00815.jpgDSC00817.jpgDSC00813.jpg

przyszedł żółwik i przy melodyjce było tyle śmiechu, że hej ;)

Doti no co Ty:-D Tu w De Święta chyba zaczynają się jeszcze wcześniej niż w Pl, znaczy z ozdobami;-) Ale mi to akurat nie przeszkadza. I zresztą dziś leciała 2 część "Szklanej Pułapki" i już czuję się Świątecznie:-)

a mnie w tym roku chyba jakoś całkiem to nie rusza
za bardzo zmęczona jestem
no i prawie niczego nie będę mogła zjeść ;)

super

reklama
Do góry