reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

no i przez was kupiłam choć nie miałam w planach, lampkę nocną z projektorem i jeszcze jakąś zabawkę od tego samego sprzedawcy :szok: czasem się zastanawiam czy ja te rzeczy kupuję aby na pewno dla syna, czy może dla siebie bo MI się to spodobało hehe :)))

Kasia jaką lampkę z projektorem kupiłaś, wrzucisz link?

reklama
Stokrotka to poszalałaś. Śliczne rzeczy te które mi się otworzyły, bo część stron zastrajkowała.
Ja już cały wór po Didi ciuchów mam za małych, dzisiaj znowu dwa ciuszki:-D Zmierzyłam ją i ma 59 cm.

Kasiu :D fajnie popatrzeć na niebo w pokoju :) jak będę miała kłopoty z zaśnięciem to zachabię małej projektor :-D

super zakupki

a ja kupiłam sobię prezent ZAWIESZKA CHARMS 3 BLASZKI SREBRO 925 + GRAWER (2782396951) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

mam już zamówiony prezent dla rodziców: kalendarz ze zdjęciami Zuzaka
dla chrzestnych mam puzzle ze zdjęciem Zuzaka :-D
a dla brata chciałam kupić zawieszkę do kluczy lub podkładkę pod myszkę z jej zdjęciem, bo jest maniakiem komputerowym i magnez na lodówkę, ale coś stronka empika mi się chrzani, więc zamówię jutro :-)

no i czeka mnie przedłużenie umowy i wybranie nowego telefonu, jak ja tego nie lubię, bo jestem zielona jak trawka wiosenna co do tego typu sprzętu

Ja kupowałam tu:
Ubranka dla dzieci, dla niemowląt, odzież dziecięca sklep internetowy

Niskie ceny, a jakość jak najbardziej ok.
Nic złego się nie działo z ubrankami po praniu a nie oszczędzam ich jakoś - noszone są na okrągło i prane w 60 stopniach z maksymalnym wirowaniem.
Tyle że te ubranka nie są takie wypasione jak inne - w większości nie mają ozdób, aplikacji etc. więc nie każdemu przypasują.
Mi chodziło o to, żeby tanio było.

reklama
Moje wczorajsze zakupy w sch:-)
DSC00836.jpg
DSC00838.jpg DSC00837.jpg DSC00840.jpg DSC00839.jpg

Do góry