Szaleje z prezentami, lubię wszystko wcześniej załatwić, bo jak później mam w grudniu za prezentami latać, to mnie szlag trafia!
Kupiłam wczoraj dla małej na Mikołaja Tranquil Turtle CloudB - YouTube tylko fioletowego, no cudny po prostu, cały pokój pływał wczoraj jak z m sprawdzaliśmy, a jak jeszcze szum morza włączyliśmy to normalnie spać się zachciało:-) Na gwiazdkę dla młodej FISHER PRICE SKOCZEK CUDA OCEANU T2804 - KURIER!!! (2750281666) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. taki bajerek, chociaż M mówi, że dla niej bardziej przydałby się hamak, bo ona ciągle śpi;-)
A dla młodego na te długie podróże, co by się nie nudził w aucie, i żebym go nie zabiłaSONY PSP-E1004 + AUTA 2 (CARS 2) (2760936957) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mi się te zabawki z Tyny Love bardzo podobają, szkoda że tu nie ma!
Axarai znajdę gdzieś tego żółwia u nas, np. na allegro? Bo szukałam ale tam są tylko takie co wyświetlają jakieś gwiazdki itp. A ten Twój jest super! Można wiedzieć ile kosztował?