reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Szaleje z prezentami, lubię wszystko wcześniej załatwić, bo jak później mam w grudniu za prezentami latać, to mnie szlag trafia!
Kupiłam wczoraj dla małej na Mikołaja Tranquil Turtle CloudB - YouTube tylko fioletowego, no cudny po prostu, cały pokój pływał wczoraj jak z m sprawdzaliśmy, a jak jeszcze szum morza włączyliśmy to normalnie spać się zachciało:-) Na gwiazdkę dla młodej FISHER PRICE SKOCZEK CUDA OCEANU T2804 - KURIER!!! (2750281666) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. taki bajerek, chociaż M mówi, że dla niej bardziej przydałby się hamak:-D, bo ona ciągle śpi;-)
A dla młodego na te długie podróże, co by się nie nudził w aucie, i żebym go nie zabiłaSONY PSP-E1004 + AUTA 2 (CARS 2) (2760936957) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mi się te zabawki z Tyny Love bardzo podobają, szkoda że tu nie ma!

Axarai znajdę gdzieś tego żółwia u nas, np. na allegro? Bo szukałam ale tam są tylko takie co wyświetlają jakieś gwiazdki itp. A ten Twój jest super! Można wiedzieć ile kosztował?

reklama
Dziewczyny a ja szukam jakieś zabawki (maskotki) żeby świeciła, mrugała czy coś takiego. Bo Małego strasznie interesują wszelkie światełka i chciałam coś takiego, żebym mu mogła np. zawieśić na macie. Szukam na allegro, ale tyle tego wszystkiego, a nie wiem jak znaleźć konkretnie to co mnie interesuje.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny muszę zakupić porządne przechowalnie do mąki cukru itp Możecie coś zaproponować, bo mam dosyć dzielenia się żarciem z molami spożywczymi :wściekła/y:
Chciałabym mieć wszystko równiutki i mieć możliwość dokupienia za kilka lat jak będzie taka potrzeba, niekoniecznie tupperware, bo trochę drogo, choć częściowo go mam i jestem mocno zadowolona akurat z tych.

Dziewczyny a ja szukam jakieś zabawki (maskotki) żeby świeciła, mrugała czy coś takiego. Bo Małego strasznie interesują wszelkie światełka i chciałam coś takiego, żebym mu mogła np. zawieśić na macie. Szukam na allegro, ale tyle tego wszystkiego, a nie wiem jak znaleźć konkretnie to co mnie interesuje.

Doti, e jeszcze nie skończyłam;-) Cudnie się tak przelewa wirtualne pieniążki:-p
Anmika no szukałam, ale faktycznie tego nie ma. Jest na
New Cloud B Tranquil Turtle Nightlight With Gentle Wave Sounds PURPLE nice gift | eBay. Ten drugi też jest fajny, ale musi być z tej firmy Cloud B. Tamten wyświetla konstelacje, prawdziwe, w 4 kolorach. Tylko się nie rusza obraz.
Ja zapłaciłam w promocji w Toyrusie 34e

Podzielam pytanie o świecące zabawki - mamy żółwia kupionego na polskich aukcjach allegro chyba za 30zł mały bardzo lubi na niego patrzeć
tylko z tym żółwiem mieliśmy problem ze sprzedającym i ogólnie muzyka jest za głośna ale na szczęście da się ją wyłączyć :)

Dziewczyny muszę zakupić porządne przechowalnie do mąki cukru itp Możecie coś zaproponować, bo mam dosyć dzielenia się żarciem z molami spożywczymi :wściekła/y:
Chciałabym mieć wszystko równiutki i mieć możliwość dokupienia za kilka lat jak będzie taka potrzeba, niekoniecznie tupperware, bo trochę drogo, choć częściowo go mam i jestem mocno zadowolona akurat z tych.

do tego co na wierzchu trzymam jak jakieś ciastka mam cos takiego tylko z innej firmy Zalando Home Pozostałe - Zalando.pl super sie sprawdza jak ktoś przychodzi bo robią sie z tego ładne i takie same 3 miseczki na coś
co do przechowywania innych produktów to ja lubię takie które mają jakby taką gumkę która zasysa przykrywkę - wtedy mam pewnosc ze wyciągając nie rozsypie mi sie wszystko chyba te mają takie Zalando Home VORRATSDOSE PACK OF 2 - Pojemniki na żywność - Zalando.pl

Ostatnia edycja:
anmika Merlin szukałam tych świecących zabawek i trafiłam na stronę Smyka obejrzyjcie sobie ich zabawkiKaruzele i pozytywki - zabawki, gry dla dzieci w smyk.com
Lilianna
ja kupuje w Ikei
Axarai super ten żółw, moja mała ma też ma żółwia ale takiego Zoobies

Moje ostatnie zakupy:p KOCYK NIEMOWLAKA - LEŚNE SOWY | ARBUZ
MIĘCIUTKA APASZKA | LEŚNE SOWY | ARBUZ
White&Black. Zabawki czarno-białe. Kocyki, rożki, osłonki na łóżeczko.
Zawieszka samochodowa "Genius baby on board" - ZABAWKI

reklama
Ja mam huśtawkę Bright Starts kupiłam wprawdzie w IRL ale w sklepie w stylu Smyka. Jutro jadę ją wymienić na coś co ma wibracje bo huśtanie na moje dziecko nie działa:baffled::no: nawet 10 minut nie wysiedzi
Na allegro jest duży wybór.

Do góry