reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Awersja Właśnie wczoraj oglądałam tą stronkę i nawet dziewczynom ją poleciłam bo szukały świecących zabawek... Hihihi:p

Zdziwiłam się, bo ceny w stacjonarnym smyku zawsze jak z kosmosu a w internetowym taniej niż na allegro! :szok:

Kupiłam w akcie desperacji:
Tiny Love, Move & Play, Gimnastyka z pałąkami dla bobasa - Tiny Love - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
Karuzela podróżna - Tiny Love - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com

Mam nadzieję, że to młodą na chwilę zajmie w ciągu dnia.
moj pod ta karuzelka potrafi polezec tak do pol godzinki. fajna sprawa :-)

Lotka
właśnie z powodu twojej rekomendacji ją kupiłam :-D
Jakoś wcześniej patrzyłam na zwykłe karuzele a nie na takie małe.
A te duże to i koszt większy i to mnie trochę stopowało przed zakupem.
A ta podróżna jest rzeczywiście fajna, bo można i w wózku i w foteliku przypiąć.

Lotka
właśnie z powodu twojej rekomendacji ją kupiłam :-D
Jakoś wcześniej patrzyłam na zwykłe karuzele a nie na takie małe.
A te duże to i koszt większy i to mnie trochę stopowało przed zakupem.
A ta podróżna jest rzeczywiście fajna, bo można i w wózku i w foteliku przypiąć.
mam nadzieje, ze spełni oczekiwania ;-) bo jak dla mnie(znaczy dziecia) to nadal jest rewelacyjna ;-)

Kasieq świetne zakupy, a żółw słodziak normalnie! Ja też się czaję na ten kocyk, ale się zastanawiam nad większym, bo ja mam dla Didi teraz kołderkę 80/80, i ona mała jest w sumie:confused:

reklama
Axarai ja potrzebuje kocyk do fotelika i wózka dlatego nieduży, zobacz sobie większy kocyk - średniaka ma 80X100 powinien być ok.
Awersja kupiłam tą karuzele, ale różową w Mothercare za 30 euro:wściekła/y::wściekła/y: 2 razy tyle co ty :szok::wściekła/y::angry: Jutro jadę ją oddać i zamówię tą ze smyka!!! Nienawidzę przepłacać!!

Do góry