reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Dziewczyny przyszła w końcu ta mata, jestem zachwycona! bardzo fajna, mały leży i leży i mam spokój już 30 min. :-)

wklejałam już do niej linka ale jakby sie komu nie chciało szukać to proszę:
Tiny Love Mata PLAC ZABAW WYSPA + GRATIS (2736667968) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja też kupiłam tę matę i właśnie przyszła. Jeszcze nie położyłam w niej Małego, bo jest na spacerku. Mata wydaje się bardzo kolorowa, ma dużo zabawek ale wydaję mi się, że kiepsko świecą te nóżki gdy się włączy muzyczkę lub Mały kopnie. On w ogóle zauważy to świecenie?
Mafu a Twoja jak świeci, bo ja kupiłam używaną, to może dlatego?

Mój Starszak siedzi koło mnie i prosił mnie bym wkleiła te buźki, więc wklejam :cool::eek: :-)

Animka- moja też używana, nie wiem mi w sumie te światełka odpowiadają, nie są jakieś mega jarzące ale widać ładnie jak migają, szkoda tylko że nie całe nogi się podświetlają a jakaś połowa. Przypuszczam, że na razie mały nawet uwagi na to nie będzie zwracał chyba musi jeszcze podrosnąć;-);-)

I ja się ostatnio obkupiłam, no bo chrzciny, trzeba jakoś wyglądać, to w TKMaxx 3 kiecki sobie lajsłam, body ściągające, co by lepiej w tych kieckach wyglądać, no i buciki. Ale szukam jeszcze butów botek już na zimę. Widzieliście coś ciekawego gdzieś?

Szaleje z prezentami, lubię wszystko wcześniej załatwić, bo jak później mam w grudniu za prezentami latać, to mnie szlag trafia!
Kupiłam wczoraj dla małej na Mikołaja Tranquil Turtle CloudB - YouTube tylko fioletowego, no cudny po prostu, cały pokój pływał wczoraj jak z m sprawdzaliśmy, a jak jeszcze szum morza włączyliśmy to normalnie spać się zachciało:-) Na gwiazdkę dla młodej FISHER PRICE SKOCZEK CUDA OCEANU T2804 - KURIER!!! (2750281666) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. taki bajerek, chociaż M mówi, że dla niej bardziej przydałby się hamak:-D, bo ona ciągle śpi;-)
A dla młodego na te długie podróże, co by się nie nudził w aucie, i żebym go nie zabiłaSONY PSP-E1004 + AUTA 2 (CARS 2) (2760936957) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mi się te zabawki z Tyny Love bardzo podobają, szkoda że tu nie ma!

reklama
axari ja tez zawsze prezenty kupuje w listopadzie i najchętniej na allegro, nie lubię tych ludzi biegających i przepychających się po markecie, chociaż w zeszłym roku byłam na nocnej wyprzedaży minus 50% zabawek w Tesco

Do góry