my mamy ta mate Tiny Love Duża Mata MAŁPIA WYSPA + 2 x GRATISY (2734570424) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
malpka jest czadowaGra i swieci
malpka jest czadowaGra i swieci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
RiSiA, super sprawa. Moj sie nie moze przestac ogladac za ta karuzelka jak go poloze do lozeczka. w drodze mu przypinam do fotelika. a u dziadkow bedzie mial na lozeczku turystycznym :-) dobry jest ten uchwyt, da sie zapiac do wszystkiego :-)Aduś dostanie od babci na Mikołaja
Karuzela podróżna - Tiny Love - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
Dziewczyny przyszła w końcu ta mata, jestem zachwycona! bardzo fajna, mały leży i leży i mam spokój już 30 min. :-)
wklejałam już do niej linka ale jakby sie komu nie chciało szukać to proszę:
Tiny Love Mata PLAC ZABAW WYSPA + GRATIS (2736667968) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Aduś dostanie od babci na Mikołaja
Karuzela podróżna - Tiny Love - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com