reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Mantezowa fajne te spodenki :) jak przyjda to powiesz czy fajny material oki??moze tez zamowie bo qrcze jak ciepelko is ezrobi to w dzinsach nie wyróbka bedzie tym bardziej ze te moje ciazowe to taki grubszy dzins :(
Animka dziekuje Ci bardzo !!! qrcze a mi is etak te turkusowe podobaja ogolnie mma od dawna swira na punkcie takiego koloru mam buty kurtke a tez kobieta jestem:) tylko moje to taki morski bardziej a to w niebieskie wpada bardziej:( ehhhh wszystkie opinie bardzo mile widziane !:)

ewiczek fajne te rzeczy:) ten komplet żabki jest boski :) juz go gdzies tu widzialam i sie zakochalam :) ja jeszcze nie mam ani jednego ciuszka bałam sie po poronieniu ale obiecałam sobie ,że jak dzis wszyskto będzie ok to cos kupie dla dzidzi :)

Masz dokladnie taka koncepcje jak ja a, ze dzieki Waszym kciukom wszystko okazlo sie oki to zakupilam pierwsze ciuszki u Ciebie tez tak z pewnoscia bedzie :-)nie zapomnij sie pochwalic zakupkami:-):-):-)

Ewiczek nad ta hustawka tez sie zastanawiamy wlasnei :) superasna jest jedyne co to jest do 9kg a sa teraz do 12 kg na rynku wiec troche sie wacham ale ta mi is etaka extra wydaje ze bajka:)

dziewczyny pomożecie mi wybrać kolorki poscieli?? bo moj emek sie nei zna a ze dzis nei pojade do lekarza i to wszystko z dzis mam dola i postanowilam zamowic posciele i pytanko jaki kolorek Wam si epodoba?? mi paseczki pomaranczowe i paseczkit urkusowe ale czy te kolorki nie sa bardziej dl achlopca?? bo chce cos uniwersalnego zeby bylo dl adrugiego dziodziolka

zapomniałam wkleic linka sorka ale nerwy mnie szarpia Ala i As - 14el MIŚ 100x135 moskitiera (2226484014) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a co myslicie o tej turkus dla dziewczynki?? to niby nie jest neibieski tylko taki turkusik:)

wg mnie pomarancz i turkus sa uniwersalne, moja kolezanka ma dziewczynke i wlasnie ten turkusowy zestaw ja tez na nie patrzylam, ale poki co tylko ogladam:)podoba mi sie jeszcze paseczki amarantowe tez unida:-)j znac co wybralas:*

nie mam zielonego pojecia:( musze wybrac dwa i tak mysle jeden moze ten turkus bez pasków albo oliwka , a drugi te pomarańczowe paski ?! ale nie mam pojecia czy tak wlasnei napewno?!:(
dziewczyny mozecie wejsc na ta stronke Ala i As - Konfigurator pościeli wybrac tam żyrafke po lewej stronie pozniej nacisnac na chmurke obok nr 3 i dac start w kolorze glownym wybrac paseczki czekoladowe a dodatkow turkus ? sorka ale nei moge znalezc takiego polaczenia zeby Wam pokazac:( sorka ze zawracam tak glowe:(

Ewiczek nad ta hustawka tez sie zastanawiamy wlasnei :) superasna jest jedyne co to jest do 9kg a sa teraz do 12 kg na rynku wiec troche sie wacham ale ta mi is etaka extra wydaje ze bajka:)

[URL="https://www.babyboom.pl/forum/members/maja16-87695.html"]maja16
jeśli chodzi o wagę to ta co ja kupiłam jest do 12 kg podaje linka kupiłam od tego faceta i teraz zostało mi czekać :)
http://allegro.pl/hustawka-fisher-price-sugar-plum-na-220v-jak-nowa-i2230445656.html[/URL]
Jeśli chodzi o pościel to mi się podoba
Paseczki pomarańczowe :))

qrcze babka wysyła tylko do Pl a z pl druga paczke wyslac to juz koszt duzo wiekszy :( ale wlasnei nei wiem czemu rzeczy jak np wozki z USA sa do 25 kg a n apolski rynek produkcja jest tylko do 15kg!? dziwne to
dzieki za podpowiedz
:) DSC_0504.jpgto zdjecie tej poscielki czy myslicie ze dla dziewczynki tez bedzie pasowala??ehhh ale sie dzis ze mna macie :) jutro juz nei bede marudzila Wam bo emek w domu :)

Ostatnia edycja:
reklama
qrcze babka wysyła tylko do Pl a z pl druga paczke wyslac to juz koszt duzo wiekszy :( ale wlasnei nei wiem czemu rzeczy jak np wozki z USA sa do 25 kg a n apolski rynek produkcja jest tylko do 15kg!? dziwne to
dzieki za podpowiedz
:)Zobacz załącznik 451950to zdjecie tej poscielki czy myslicie ze dla dziewczynki tez bedzie pasowala??ehhh ale sie dzis ze mna macie :) jutro juz nei bede marudzila Wam bo emek w domu :)

wg mnie spokojnie moze byc jesli tak Ci sie turkus podoba nie zapominaj o moim faworycie amarantowe paseczki tez sa cool:tak:

Do góry