reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Ja kocham lumpki :-) kupiłam sobie spodnice biała ciazowa taka na lato za małe pieniazki ,takie zakupy lubie za małe pieniazki a perełki:-D

reklama
Witam sie na tym watku po raz 1:-)
Wczesniej jakos balam sie kupywac cokolwiek Dzidzi ale po wczorajszej wizycie obiecalam sobie ze cos musze kupic zeby czasami na to popatrzec:-DNie znamy jeszcze plci wiec chodzilam po lumpkach i wzdychalam do rozowych sukienuszek i dzinsowych spodenek, poki co musialy mnie zadowolic ciuszki unisex ktore nie sa tak atrakcyjne jak juz dla wybranej plci.
I tak za jedyna 1 zl w lumpku kupilam pajacyk, wyglada bardziej na chlopca ale za zl nie moglam sie oprzec i w Pepco za 5,99 bodziak w kolorowe paseczki:-):-)
SAM_1168.jpgSAM_1169.jpg

hehe, ja się cieszę, że ta wiosna się zbliża. Ostatnie dni znów zimniej, przeprosiłam zimową kurtkę a ona się coraz mniej chce na brzuchu dopinać :D
Dla bąbla spisaliśmy sobie listę wszystkiego co chcemy kupić i teraz będziemy systematycznie kupować. Mąż małej/emu subkonto założył na którym sobie kasę na wyprawkę zbieramy :))

ewiczek ubranka śliczne a huśtawka super:)
Ja ubranek narazie nie kupuje starsza siostra ma dla mnie dla dziewczynki i dla chłopca muszę tylko odebrać je od mojej mamy myśle że pod koniec maja zacznę cokolwiek kupować może poznam już płeć:)

ewiczek fajne te rzeczy:) ten komplet żabki jest boski :) juz go gdzies tu widzialam i sie zakochalam :) ja jeszcze nie mam ani jednego ciuszka bałam sie po poronieniu ale obiecałam sobie ,że jak dzis wszyskto będzie ok to cos kupie dla dzidzi :)

Ewiczek nad ta hustawka tez sie zastanawiamy wlasnei :) superasna jest jedyne co to jest do 9kg a sa teraz do 12 kg na rynku wiec troche sie wacham ale ta mi is etaka extra wydaje ze bajka:)

dziewczyny pomożecie mi wybrać kolorki poscieli?? bo moj emek sie nei zna a ze dzis nei pojade do lekarza i to wszystko z dzis mam dola i postanowilam zamowic posciele i pytanko jaki kolorek Wam si epodoba?? mi paseczki pomaranczowe i paseczkit urkusowe ale czy te kolorki nie sa bardziej dl achlopca?? bo chce cos uniwersalnego zeby bylo dl adrugiego dziodziolka

zapomniałam wkleic linka sorka ale nerwy mnie szarpia http://allegro.pl/ala-i-as-14el-mis-100x135-moskitiera-i2226484014.html a co myslicie o tej turkus dla dziewczynki?? to niby nie jest neibieski tylko taki turkusik:)

Ostatnia edycja:
reklama
Maja ale śliczne są te pościele, a jaki wybór kolorów. Szał. Te w paski pomarańczowe są wg mnie uniwersalne, a te turkusowe no to mi się trochę jednak chłopięco kojarzą. Ale to moja opinia. I z drugiej strony, czemu dziewczynka nie może mieć takiej pościeli (nawet jak jest chłopięca)? Ja tego trochę nie rozumiem, przecież nikt chłopca w różowe spodenki nie ubiera - to tylko pościel do spania. Ja miałam synka i wózek czerwono-kremowy i mi to nie przeszkadzało.

Do góry