reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

No te pierwsze fajne balerinki :)ja też lubie takie nosic :)wygoda nie ma co!a teraz wskazane :))

No cóż ja za wiele nie musze kupowac bo pomimo brzuszka juz nie małego to w leginsy fajnie wchodze gdzie tylko na to sweterek tunikowy czy tunika i wsio ok;))na lato też sie cos znajdzie bo i z krótkim mam tuniki :)jedynie sukienkę sobie jakąś zakupię :)

Spodni ciążowych nie chce z tymi gumami...już sie wychodziłam w nich w obu ciążach i ogólnie wole leginsy...

reklama
super wątek dziewczyny! będę tu zaglądać w miarę robienia zakupów. póki co jestem na półmetku i nie mam prawie nic, oprocz 3 pajacyków i 2 czapeczek ;)
wózek i fotelik samochodowy przygarniam po znajomych :)
ale parę rzeczy już sobie zapisuję na przyszłość - jak te wanienki z odpływem, proszki do prania, tetrowe pieluchy i oilatum na przykład.
bardzo dziękuję za porady, piszcie dalej!

z moich doświadczeń - póki co tylko z forum - co za dużo to niezdrowo - ciuszków warto miec po 6-7 zestawów góra... chyba ;)

właśnie odkryłam, że chicco trio enjoy, nie ma przekładanej spacerówki ... buuuuu i zas szukac od nowa ...
:cool:
Miał ktoś może do czynienie z firmą ABC Design, jeśli o wózki chodzi ????????????????????

ABC Design to straszna chińszczyzna... w mojej subiektywnej opinii oczywiście. Fatalne wykończenie, nie najlepsza jakość... Pooglądaj dokładnie gdzieś w sklepie na żywo zanim się zdecydujesz, bo dla mnie niedokładne szycie i zastosowane materiały wyeliminowały te wózki na samym początku.

Fajne to łóżeczko, szkoda że nie ma innych kolorów. I nad jednym się zastanawiam, kiedy ono spełnia funkcje kojca? I może ciemna jestem ale do czego ma służyć opuszczany cały jeden długi bok tego łóżeczka? Bo to jak opuszcza się ten krótki bok z ceratką, to fajna sprawa.

reklama
Do góry