reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
ja poczytałam trochę i chyba są ok, jakoś mam zaufanie do firm z UK ;)
no i nie jest to tak drogie jak mothercare, a pracowałam kiedyś dla nich (jako agencja reklamowa) i akurat jakość mają nie do podważenia... ale - widziałam się ostatnio z mamą kompletującą wyprawkę i kupiła dużo dobrych jakościowo ciuszków w TESCO - w cenie ok 12 pln za śpioszki, więc to jest dopiero pocieszające! ;)

Fajny, duża gondola i składa się do małych rozmiarów, a to duży plus.
Tylko, że ja akurat chcę z pompowanymi kołami i obracaną spacerówką.

anmika - ja też wolałabym z pompowanymi, tym bardziej, że na zimę, ale ja mam mało mieszkanko i schody, po których muszę wnieść mózecek :) więc muszę zostac przy tych maluchach :)

No tak to kurcze właśnie bywa. My mieszkamy w domku, ale zajmujemy pięterko a rodzice parter i też się zastanawiam gdzie będę ten wózek przechowywać? Ciągle go "taszczyć" na górę to masakra, zresztą nawet nie miałabym go gdzie trzymać, bo korytarz wąski a w salonie wydaje mi się beznadzieja. Hm... nie myślałam o tym wcześniej, faktycznie gdzie będziecie trzymać wózki?

No tak to kurcze właśnie bywa. My mieszkamy w domku, ale zajmujemy pięterko a rodzice parter i też się zastanawiam gdzie będę ten wózek przechowywać? Ciągle go "taszczyć" na górę to masakra, zresztą nawet nie miałabym go gdzie trzymać, bo korytarz wąski a w salonie wydaje mi się beznadzieja. Hm... nie myślałam o tym wcześniej, faktycznie gdzie będziecie trzymać wózki?
ja przy tomku na poczatku mialam wozek u niego w pokoju, ale z wzrostem ilosci zabawek to na przedpokoju, ale ja mam taki wiekszy przedpokoj, a jeszcze wózek trzymalam w malej wnece, w ktorej mamy plan gdzies tam kiedys zrobic szafe zabudowana.

U nas dzidzia będzie spała z nami, mamy w planach "dorobienie" pokoju, ale to znacznie później. A teraz nie ma gdzie trzymać tego wózka, bo mamy salon, sypialnie i pokój Starszaka. Tak myślę, że może wcisnęłabym go gdzieś na korytarzu, ale mam tak wciągać go codziennie po 16 schodach i to dość stromych, hm....
Sprawa zostaje do przemyślenia.:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
U nas dzidzia będzie spała z nami, mamy w planach "dorobienie" pokoju, ale to znacznie później. A teraz nie ma gdzie trzymać tego wózka, bo mamy salon, sypialnie i pokój Starszaka. Tak myślę, że może wcisnęłabym go gdzieś na korytarzu, ale mam tak wciągać go codziennie po 16 schodach i to dość stromych, hm....
Sprawa zostaje do przemyślenia.:eek:
ja mieszkam na 2gim pietrze ;-) i dlatego zawsze szukalam jak najlzejszego wozka :-) niby niektorzy trzymaja na dole na klatce, ale nie odwazyla bym sie. zawsze w tych wozkach i kolo nich byl super smietnik, wiec podziekuje i wole wnosic nadal :-)

Do góry