reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Kasieq no napewno lato nas nei rozpieści tym bardziej ze w Pl juz wiosne dziewczyny mają a my tu nadal jesień i jednak zimno chodzic w samej bluzie czy swetrze a kurtko płaszcz nei zbędny jak sie pojawia ukochane deszcze , pomimo ze do pracy nie chcodze no ale zawsze cosik si eprzyda czy do lekarza czy gdzies wyjsc bo przeciez nei bede siedziala cala ciaze w domu :) ehhhh widze ze mamas&papas ma super przeceny moze cosik tam znajde jak pojdziemy w przyszlym tyg na zakupy:)

poprzegladalam troche allegro i poprostu jedna wielka porażka ! nie znalazłam nic co jest fajne ! nrmalnei połowa jak worek na ziemniaki i za cene taka ze szczeka opada!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Udało mi sie zakupic dzis cos (ponczo) takiego w lumpku :-).fajne na taka pogode bawełniana bluzeczka pod to i mozna smigac ciepłe i wygodne:tak:W kolorze czekolady moje jest:-D

66362_1.jpg

Fasolka super zakupki ,ponczo superowe ale u mnie nei zdało by się :((( bo musze miec cosik co okryje i uchroni nas od deszczu i posiada kaptur :( ehhh mialam nadzieje ze w jedna z kurtek wejde i weszlam ale bez brzuszka , hehe ale się bardzo ciesze ze on si etaki duzy zaczyna robic:))))

fasolka sliczne, dla mnie odpadaja nietety takie rzeczy bo jestem malutka i b. drobna heh chcoiaz marza misie takie dlugie tuniki ale wygladam w nich jak w worku heh

Fasolka super zakupki ,ponczo superowe ale u mnie nei zdało by się :((( bo musze miec cosik co okryje i uchroni nas od deszczu i posiada kaptur :( ehhh mialam nadzieje ze w jedna z kurtek wejde i weszlam ale bez brzuszka , hehe ale się bardzo ciesze ze on si etaki duzy zaczyna robic:))))

Kurteczke a w sumie taki krótszy płaszczyk mam duwrzedowy i przesówam w nim guziczki powoli i pasuje .Mam nadzieje ze jeszcze w nim pochodze troche :tak:

reklama
Do góry