reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

To nasze całe zakupy odkąd dowiedzieliśmy się o ciąży:

Uploaded with ImageShack.us

1-pajacyk kupił tatuś (5.10.15 -19,99zł)
2-w paseczki kupiliśmy razem (5.10.15 - 15,99zł)
3- Pepco 8,99zł

reklama

1-zielony z biedronki
2-biały w zwierzątka (Tesco - 3,99zł)
3- wszystkie 3 na krótki rękaw (5.10.15 - 19,99zł)

A teraz ciuszki z lumpka :)
Body niebieskie z paseczkami 0,90zł, żółty pajacyk 1zł, body z niebieską koszulką i pajacyk biały po 1,50zł

Wszystkie body po 1,50zł za sztukę, buciki 0,50zł za parę :)

1- spodnie 4zł, kamizelka 1,60zł
2- komplecik 3zł

1-spodnie jeansowe, next 2zł
2- brązowe, H&M, 1,50zł
3- granatowe, F&F, 1,50zł
4- zielone, Hello baby, 1,50zł

1-czapka w reniferki 0,50zł, buciki para 0,50zł
2-czapka misiowa 1,10zł, buciki para 0,50zł

oraz pierwszy prezent od babci:

Wiem, wiem głównie to ubranka chłopięce ale dziewczęce zgarnia siostra, a w rodzinie chłopiec też się ma urodzić więc będzie komu dać jakby co :-)

Żanetka ale już obkupiłaś maluszka !!! superowo !!! śliczne te ubranka !!!
Anmika ja tez do optymistek nie naleze bo po wizycie u gin ajest oki ale tylko 2dni a pozneij zaczynam sie schizowac ale tak juz bedzi enim maluch nie zacznie kopac:( a idac przez sklep i widzac te male cudenka to nie da rady przejsc obojetnie obok nich !!!:) no i moze tez dlatego ze to pierwsze wyczekane i dlatego tak ,i nie marudzisz nam kazda z nas inne ma potrzeby ale nie ma co sobie mowic ze kupie cos dzidzi to si ecos stanie bo to stary glupi zabobon!!!
a kupilam juz posciel do lozeczka w sumie to nawet 2komplety z kubusiem puchatkiem :)

reklama
Łał, ale dużo zakupów :) dziewczyny a jakich rozmiarów kupujecie najwięcej? bo słyszałam że 56 nie ma sensu kupować więcej niż po 3 sztuki ze wszystkiego, bo dziecko po miesiącu z tego wyrasta albo od razu ubiera się rozmiar 64. Czy to prawda? bo już sama nie wiem jakie rozmiary kupować, a nie chcę kupować rzeczy których dziecko wcale nie włoży.

Do góry