reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Kasia pokaz body

u nas spiwroki bardzo sie sprawdzily, jeszcze zeszlej zimy uzywalismy, teraz juz oliwka nie chce, ale jest to bardzo praktyczne jak ktos ma zimno w domu nie trzeba co chwile sprawdzac czy dziec jest przykryty

zrobię fotki trochę później, bo właśnie wybywam do h&m kupić coś jeszcze :) i jak wszystko obfotografuję to wstawię zdjęcia :)

zimą mam w domu jakieś 20-22 stopni, więc w miarę ciepło, ale skoro śpiworki się przydają to pewnie kupię :)

Kasiu, sprytna bestia jesteś :) i jaka kreatywna !:) Gratuluję !!!
Macie rację! Czym ja się tu w ogóle stresuję?!? Przecież zakupy robić- to chyba taki zawód powinnam mieć hihihi , kocham ;) A i czasu mamy na to że hohoh :) No i zawsze mogę liczyć na Waszą Szanowną pomoc. Ahah i te wielkie koła pompowane też do mnie przemawiają :) Mama B., znaczy prawie teściowa ;) kupiła już jakieś ciuszki- uwielbiam być uszczęśliwiana " na siłę i na odległość" ..... eeekh...

wklejam moje ostatnie łowy, biedronkowe body i inne :)
Ciąża 012.jpgCiąża 009.jpgCiąża 010.jpgCiąża 011.jpg

KasiaP - śliczny ten pierwszy dresik:) już się nie mogę doczekać aż będę znała płeć i kupie też coś równie słodkiego:)
na razie wyżywam się na niedrogich używkach;) i tak dziś kupiłam w lumpie bluzeczkę za 1,6zł:)
Untitled 2.jpg
a na allegro w podobnym stylu body i czapeczkę ;)
6.jpg

reklama
axari, te body z lwem i słoniem były w promocji, dwa za 19 pln :)

kasieczek, też muszę znaleźć takie ciuszki z napisem I Love Dad :) niech się mężuś cieszy hehe :)

Do góry