reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Liliana ja mam tez duzo podlug i paneli wiec mopy mnie dobijaja, tym bardziej, ze jak sie ma 6 letnia core to na szmacie trzeba jechac non stop:-D:-D:-D:tak::tak::tak: Mam nadzieje, ze nie bedzie sie to samo dzialo co z Marleny sprzeciorem. Zaplanowalam juz mega porzadki, dezynfekcja calej chalupy, tym bardziej, ze rodzina zjezdza na wielkanoc na chrzciny. A ten mop to nie tylko do podlog, wiec i firanki sobie odswieze, i zlewy+prysznic odkamienie, kuchenke elektryczna doczyszcze.Mam nadzieje....Jak przyjdzie to dam znac jak sie sprawdza

fasolka moja mala tez ma takie na poleczce super sa bo malona jednej stronie pisze a wiadomo ze Maluszek chce ciagle przewracac kartki hih tez w Carrefour kupilam

Tygrysku ten leżaczek fajny i niedrogi, ale nie wiem czy warto jeszcze. My mamy takiego i widzę, że Mały już w nim długo chyba nie poleży, bo już jest za duży. Tzn. miesći się bez problemu, ale już tak wywija dupskiem, mostki robi, że jakby nie pasy to wyleciałby dawno. Ale dużo on już w tym należał i jeszcze leży, ale już nie tak długo, teraz zależy od dnia.

Liliana ja mam tez duzo podlug i paneli wiec mopy mnie dobijaja, tym bardziej, ze jak sie ma 6 letnia core to na szmacie trzeba jechac non stop:-D:-D:-D:tak::tak::tak: Mam nadzieje, ze nie bedzie sie to samo dzialo co z Marleny sprzeciorem. Zaplanowalam juz mega porzadki, dezynfekcja calej chalupy, tym bardziej, ze rodzina zjezdza na wielkanoc na chrzciny. A ten mop to nie tylko do podlog, wiec i firanki sobie odswieze, i zlewy+prysznic odkamienie, kuchenke elektryczna doczyszcze.Mam nadzieje....Jak przyjdzie to dam znac jak sie sprawdza
O przyjęłyśmy ten sam tok myślenia, o ile nie można już tu i świrowaniu powiedzieć. ;-)

Mój K rozgląda się za myjką parową, ale może żeczywiście taki wielofunkcyjny mop byłby lepszy:confused: Z drugiej strony ja nie mam takich powierzchni do mycia wielkich...

Tygrysku, a mi się też wydaje, że nie ma sensu juz leżaczka kupować, dzieć zacznie siedzieć/raczkować to go tam i tak nie zatrzymasz:tak: Podłoga będzie bardziej atrakcyjna, lepiej jakąś fajną dużą matę poszukać, coś takiego jak Patrysia ma...

NIe wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba Fasolka kupowała kubek niekapek z Lovi dla Małej? Chciałam zapytać, czy dawałaś jej już z niego pić i czy w ogóle chętna była.
Ja ostatnio próbowałam dać Małemu z kubka (żeby zobaczyć czy warto kupować doidy cup), ale niestety w ogóle nie dał sobie przstawić do ust - w sumie pewnie się zastanawiał, co mu ta matka daje :szok:. Z łyżeczki chciałam mu dać wodę i też nie bardzo. Może wody nie lubi :baffled: Co lepiej mu spróbować dać - soczek czy herbatkę? Chodzi mi tylko, żeby sobie trochę popił po jedzeniu.

U nas i lezaczek i mata w uzytkowaniu :)nie zawsze Marcelek chce tylko lezeć...

Ja bede do wody przyzwyczajac...u mnie kazde dziecko tak pije...soczki herbatki odpadaja...

moje wszystkie dzieci usypialy w dzien w bujaczku a potem byly przekladane do lozeczka do pierwszego roku zycia

aa i sie pochwale bedziemy testowac butelke aventu ta natural wlasnie przyszla hih

Ostatnia edycja:
reklama
Animka ja mam i młoda nawet sobie fajnie radzi troche jej ucieka po brodzie ale w szoku jestem bo myslałam ze gorzej bedzie:-) ja do picia daje wszystko wode ,herbatki soki i uwazam zwe wszystko w rozsadnych ilosciach jest wskazane bo sama na wodzie tez tylko nie jestem;-):-)

Do góry