reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

nie odpowiada CI wysokosc opłat, to przeciez wcale nie musisz kupowac, szukasz wtedy innych ofert, a nie mowisz babce, ze za duzo bierze. jej sprawa, moze jak pisala Lilijanna dolicza jeszcze za opakowanie i za dowiezienie towaru na poczte. :-)

Dokładnie Tygrysku ;-) Lotka napisała całą prawdę.

Jakie blendery polecacie?

Ja polecam Brauna.

Użytkowany 4 rok, działa bez zarzutu. Moja mama ma jeszcze starszy (z plastikową końcówką wtedy były i też do dzisiejszego dnia używa).

BLENDER MIKSER ROBOT BRAUN MR 540 BCHC SKLEP FV (3004450061) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
eh dobra nie doczytalam ze nie ma odbioru osobistego nie mowilam tej babce od krzeselka ze za duzo bierze a ta odwozka to bylo na tablicy wpierw

LOTKA dla mnie to troche głupie bo jak ktoś może odebrać to czemu nie?mi to zaoszczędzi czasu roboty z tym wszystkim...ja sprzedałam np.łóżeczko z całym wyposażeniem i darowałam sobie kompletnie jakieś wysyłki i tak babka przyjechała wzieła gdzie do ręki kase dała i kazdy szczęśliwy :))
TYGRYSKU zawsze jest napisane pod ceną jakie wysyłki ktoś proponuje...

Ja pocztą wysyłam tak mi najtaniej wychodzi...
no wiesz, ja CI nie pisze, ze glupio robisz dając ludziom odbierac osobiscie, ale ja nigdy nie dam i tyle.

kuzyn dal odbior osobisty, gosc kupil bluze i przyjechal z zona odebrac. on chcial bluze zmierzyc, a w tym czasie żonka zwinela komórke i kilka fajnych figurek z mebli. kuzyn nic nie udowodnil, bo za reke nie zlapal, a zorientowal sie jak juz wyszli.

a z drugiej strony, ja mam firme. mieszkam w bloku, wiec musialam podpisac deklaracje, czy bede przyjmowala ludzi w domu, czy wszystko zalatwiam przez internet/wysyłke. jak bym sie zdeklarowała, ze przyjmuje w domu, to musze od razu wyznaczyc jedno pomieszczenie, albo jego konkretny fragment, ze to podlega pod dzialalnosc. zglaszam to do gminy i do spoldzielni mieszkaniowej. za ten metraz miala bym inny podatek do zaplacenia, tylko tam moglabym trzymac firmowe rzeczy itp itd. proporcjonalnie za ten kawalek miala bym na firme wystawiane rachunki za wode, prad itp.
a tak zadeklarowałam, ze nie przyjmuje ludzi w domu i mam spokoj. no ale NA SERIO mam ich tam nie przyjmowac, nawet do odbioru. i tak pewnie dziala wiele firm internetowych. :-)

A my mamy łuk i mały nie jest nim zainteresowany.Ale to każdemu dzieciaczkowi co innego przypadnie do gustu.Marcelek uwielbia światełka nad swoją matą,a siostry mały jak przyjdą boi się tych światełek;-)
A ja musze wystawic troche rzeczy na allegro tylko mi się nie chce,czekam na natchnienie:-p

drogie to nie jest, ciut podniszczone jednak....ja nie planuje w ogóle kupna leżaczko-bujaczka

a ja sie dzis niedzielnie zakupilam w takie lo to cos. oby sie sprawdzilo:tak::tak::tak: BRAND NEW POWERFUL 1500W 2 IN 1 HANDHELD STEAM CLEANER AND UPRIGHT STEAM MOP | eBay
czy ktoras z was korzystala kiedys z mopa parowego?

hi hi hi, ale burżujka z Ciebie mopów parowych się zachciewa ;-)
ciekawe czy to działa jak pokazują w TV :confused:

reklama
stokrotka ja mialam bujak elektryczny i sprzedalam bo byl juz za maly, moj dziec uwielbia byc bujanym i szukam cos innego, a to naprawde wydaje sie byc okzyjne

czy moze mi ktos cos powiedziec o krzeselku do karmienia PRO BABY

Do góry