reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

To zalezy wszystko od dzidzi moja córcia miała problemy z zwieraczem przełyku nie pomagały zadne zawiesiny i mleka specjalistyczne ,ulewała co chwile obojetnie czy była po jedzeniu 10 min czy 2 h .Przy niej musiałam miec dwa razy wiecej rzeczy niz przy synku posciele ,kocyki o ciuszkach nie wspomne .Jak gdzies z nia szłam obojetnie czy do lekarza czy w odwiedziny musiałam nosic ze soba torbe ciuchów na zmiane :crazy:.Pralka to dwa razy dziennie chodziła conajmniej.Mineło jej to jak zaczeła siedziec dopiero.Wiec trudno generalizowac okaze sie wszystko w trakcie.Synek urodził sie spory 3950 i 58 cm tych małych spiochów na 56 mu nawet nie ubrałam,a corka za to okruszek była 2750 i 46cm i na niej wszystko wisiało dokupywałam na 50cm ,w tej chwili jest tyle wszystkiego ze zawsze mozna dokupic i na początek za duzo nie warto kupowac.Choc to trudne:-D

reklama
aaa cos mi sie przypomnialo przyszedl fotalik samochodowy ten co wam wczesniej pokazywalam i jest rewealyjny ma taka specjalne przepinke do pasa ze pas idzie prawidlowo tak jak u doroslego a nie po szyji

2170325047
Koszula nocna do karmienia :-)

Nagapalma jak masz okazję to bierz. Fajna cena. Ja do Patryka kupowalam body w pepco w jakiejś promocji po 5 zł i też są świetne. Kolory sie nie spieraja i ubranka nie kurcza sie. Tanie nie znaczy gorsze.

Byłam wczoraj w Pepco i były te bodziaki po 5 zł.No ale w końcu nic nie brałam dla malucha bo w sumie to poszłam tam w innym celu,po ubranka dla córci koleżanki bo urodziła i jakoś dojechac do niej nie miałam kiedy,trza się bedzie wybrac w końcu.Wyżyłam się na kupnie dziewczęcych ubranek,dobre i tyle jak u mnie znowu maja byc chłopskie kolorki:tak:

A my wczoraj w Tesco zostawiliśmy dwie stówki na kompleciki dziecięce z F&Fu, unisex, będą pasować i na chłopca i dziewczynkę :) więc teraz w sumie pozostają nam tylko basic'i dokupić na pierwszy miesiąc. Bajeczne kombinezoniki zimowe są przecenione z 96 na 47zł. Nie mogę teraz się przestać co chwilę wybierać do sypialni i oglądać nasze skarby :DD mój mąż zresztą też :)

reklama
Do góry