P
patrysia*
Gość
Jak tak przypatrzyłam się tym krzesełkom, to one są takie same wszystkie, tylko inne wzornictwo.
dokładnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tak przypatrzyłam się tym krzesełkom, to one są takie same wszystkie, tylko inne wzornictwo.
Ja właśnie myślałam nad zakupem takiego krzesełka
A co dziewczyny myślicie o tych torbach? Podobają mi się, ale cena jest tak niska, że boję się, że będze jednorazówka...a chętnie wzięłabym nawet dwie
MŁODZIEŻOWA TORBA NA RAMIĘ W 35 KOLORACH (2939371221) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Może młodzież to ja już nie jestem, ale na spacer z wózkiem w sam raz
Dziewczyny, czy któraś z Wam ma może monitor oddechu AngelCare model C401? My mamy i nie umiem zrobić tak żeby działała sama niania bez podłączonego monitora. Teraz monitor już nie potrzebny, a sama niania bardzo by się przydała, a jak tylko odłączę kabel od płytki to zaczyna nam wyć alarm. Może może ktoś pomóc....