reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Zaanetkaaa - jest jeden wielki plus tego Waszego krzesełka, zajmuje mniej miejsca, a to ważne przy mniejszych kuchniach.

bebe85 - ładna, kolorowa, na wiosnę/lato ok, pytanie czy nie za mała będzie. :-p

Dziewczyny, czy któraś z Wam ma może monitor oddechu AngelCare model C401? My mamy i nie umiem zrobić tak żeby działała sama niania bez podłączonego monitora. Teraz monitor już nie potrzebny, a sama niania bardzo by się przydała, a jak tylko odłączę kabel od płytki to zaczyna nam wyć alarm. Może może ktoś pomóc....

ja też takie chcę ;-)

A co dziewczyny myślicie o tych torbach? Podobają mi się, ale cena jest tak niska, że boję się, że będze jednorazówka...a chętnie wzięłabym nawet dwie:dry:
MŁODZIEŻOWA TORBA NA RAMIĘ W 35 KOLORACH (2939371221) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Może młodzież to ja już nie jestem, ale na spacer z wózkiem w sam raz :tak:

ładna :tak:

Dziewczyny, czy któraś z Wam ma może monitor oddechu AngelCare model C401? My mamy i nie umiem zrobić tak żeby działała sama niania bez podłączonego monitora. Teraz monitor już nie potrzebny, a sama niania bardzo by się przydała, a jak tylko odłączę kabel od płytki to zaczyna nam wyć alarm. Może może ktoś pomóc....

nie mam pojęcia
ja zastanawiam się do kiedy używać monitor oddechu :confused:

reklama
ja mam angel care ale bez niani.Ja zamierzam używac do roku,niby największe zagrożenie jest do 6miesięcy ale jednak zdażają się nieszczesliwe wypadki do roku.Zreszto ja pod tym względem jestem nawiedzona po 2-3 razy sprawdzam czy monitor mryga,a dodam ze na noc do wózka i fotelika podpinam jeszcze ten pieluszkowy i wraz patrze na małego czy oddycha.Rano drzemie jeszcze w moim łóżku a i w nocy czasami przyśniemy i wiem że ten pieluszkowy go pilnuje.No ale u nas na początku były bezdechy dlatego tak fisiuje.Przy Alanie jak nic się nie działo to nie byłam az tak ostrożna

Do góry