reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Mafu fajne to Twoje krzeselko ale szkoda ze juz niedostepne. wlasnie mnie tez z regulacja oparcia interesuja. a patrzylam tez jakies fishera to takie 3 plastikowe blaty i nic wiecej i cena tez ladna... tak wiec narazie zostaje fotelik do karmienia.

czy ktos wie czy w h&m maja juz dostepna kolekcje wiosenna, chce jechac w sobote, a ze mam 30km to wole sie upewnic

Merlin no nie dziwie sie, ze ta cene popil piwskiem, ale ladny wozeczek, mnie czekaja megaaaa zakupy od jutra, chcoiaz jedna spacerowke ta do samochodu juz kupilam i tez popilam ale winem i to 3 kieliszkami bo na sucho to bym nic nie kupila ciekawe jak w sb bo musze kupic cala tone rzeczy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Co do krzesełka to mam to PRAKTYCZNE KRZESEŁKO stolik do karmienia KIDSPLAY (2942613439) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ( groszek) jak na razie jeste zadowolona. Krzesełko bardzo łatwe w montażu i wyglada na to że wygodne bo mały lubi w nim siedzieć jak na razie. Mi najbardziej zależało na tym by oparcie się obniżało- te ma 3 poziomy regulacji tak że ok. Fajnie chodzi i nie wydaje się jakieś tandetne. W sklepie widziałam identyczne tyle ze inna firma i cena 320 więc 100 różnicy. Fajny jest też blacik bo duży i podwójny. Zgrabne może szałowo nie jest więc jak ktoś ma mało miejsca no to bym się zastanowiła ale nam to nie przeszkadza. Cięzkie też nie jest a fajne jest to że kółka są i z przodu i z tyłu tak że łatwo nim manewrować. Co do materiału to łatwo zmywalny i wydaje mi się też przez to łatwy w utrzymaniu czystości. Któraś je chyba miała bo pisała na zakupowym że odkupiła od kogoś ale wadliwa właśnie byłą tacka ja to właśnie specjalnie sprawdziłam jak przyszło i szarpałam nawet mocno i się trzyma jak na razie.
Mamy to samo, dokładnie to zielone co jest prezentowane. Dla mnie rewelacja.

Mafu fajne to Twoje krzeselko ale szkoda ze juz niedostepne. wlasnie mnie tez z regulacja oparcia interesuja. a patrzylam tez jakies fishera to takie 3 plastikowe blaty i nic wiecej i cena tez ladna... tak wiec narazie zostaje fotelik do karmienia.
Wpisz na allegro "moolino" to Ci wyskoczą te krzesełka w wersji odświeżonej wizualnie.

czy ktos wie czy w h&m maja juz dostepna kolekcje wiosenna, chce jechac w sobote, a ze mam 30km to wole sie upewnic
Będę jutro w Poznaniu i jak uda mi się trafić to dam znać.

Marlena a wrzucisz mi link do tego termometru, bo nie pamiętam jaki to był, a nie zapisałam sobie.
I chciałabym jeszcze wiedzieć, czy on piszczy (lub wydaje jakiś inny dźwięk) gdy skończy się mierzyć temperaturę? Sprawdzałaś może jaką ma dokładność, bo jak czytałam to nie które miały nawet dopuszczalny błąd pomiaru o 0,5 stopnia - to trochę dużo, nie?
Bardzo Ci dziękuję

edit: A co myślicie o tym parowarze? Bo on jakieś niewiadomej firmy i dziwnie tani ?
http://allegro.pl/metalowy-parowar-tv1200w-3-poziomy-hit-turbo-moc-i2961240726.html

Ostatnia edycja:
Marlena a wrzucisz mi link do tego termometru, bo nie pamiętam jaki to był, a nie zapisałam sobie.
I chciałabym jeszcze wiedzieć, czy on piszczy (lub wydaje jakiś inny dźwięk) gdy skończy się mierzyć temperaturę? Sprawdzałaś może jaką ma dokładność, bo jak czytałam to nie które miały nawet dopuszczalny błąd pomiaru o 0,5 stopnia - to trochę dużo, nie?
Bardzo Ci dziękuję

edit: A co myślicie o tym parowarze? Bo on jakieś niewiadomej firmy i dziwnie tani ?
METALOWY PAROWAR TV1200W 3 Poziomy HIT TURBO MOC (2961240726) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

MICROLIFE - Termometr bezkontaktowy NC 100 (2975238948) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jest sygnal dzwiekowy po wykonaniu pomiaru,dokladnosc 0,2 w C , 0,4 w F , sprawdzalam temperature zwyklym termometrem (pod pacha) a tym bezdotykowym to roznica jest 3 kresek np. 36,2 a nowym 36,5

reklama
MERLIN wozek bajerek cudny:-):-):-)

TYGRYSEK sa juz w h&m wiosenne kolekcje bo byłam ostatnio i ogladałam:-)

A to nasze krzesełko ma regulacje oparcia od na lezaco prawie do prostego wysokosc ustawienia fotelika tez jest tylko podnozek sie nie podnosi (chyba;-)) ma dwie tacki materiał łatwo zmywalny czyli nie bedzie problemu z czyszczeniem ;-) fotki troche kiepskie ale komorka robione:zawstydzona/y:

DSC00943.jpg DSC00944.jpg

Do góry