reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
fajne ciuszki :tak:
Awersja ja wszystko rozumiem, że przed świętami, ale przynajmniej powinni sie skontaktować w odpowiedzi na moje e-maile, zawsze ktoś odpowiadał a tu echo :wściekła/y: jak tak można traktować klientów:no:
to był mój pierwszy i jedyny zakup :tak:

fasolka - dobry wybór. Tą zabawkę miał mój synek, rewelacja! :) Mam nadzieję, że mała też się nią zajmie :tak:

palma - super sweterek. Czapa też, ale może być za duża, h&m ma jakieś wielkie te czapki, wiem z doświadczenia... No chyba, że Twoja niunia ma sporą główkę.

fajne ciuszki :tak:
Awersja ja wszystko rozumiem, że przed świętami, ale przynajmniej powinni sie skontaktować w odpowiedzi na moje e-maile, zawsze ktoś odpowiadał a tu echo :wściekła/y: jak tak można traktować klientów:no:
to był mój pierwszy i jedyny zakup :tak:

I ja bym im na twoim miejscu to napisała, że to twój ostatni zakup u nich z powodu takiego olewania klienta.
Niech wiedzą buraki, że przez to tracą klientów.
Daj znać, czy doszło w końcu to twoje zamówienie, bo mi głupio, że ich poleciłam, a oni taki numery odstawiają :zawstydzona/y:

super zakupy :)

Kasia P twój maluch moze miec cos innego:) może nie tolerować / moze go nie interesować grające - ja tak miałam z Sebkiem...a teraz obaj zasypiają przy pozytywce Adusia :-D

Fasolka ja małej zamówiłam pod choinkę to FISHER PRICE-GRZECHOTKI-MUZYCZNE KLUCZYKI -KURIER! (2750364906) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ha, ha nawet widzę ten sam sprzedawca. Oglądałam te kluczyki w sklepie, i świetne są, a jakie duże. I jeszcze to zamówiłam FISHER PRICE PL GARNUSZEK NA KLOCUSZEK - KURIER!!! (2750961947) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., to tak przyszłościowo, ale jak jeden sprzedawca, to staram się więcej zamówić, co by raz za przesyłkę płacić, tu akurat kurier za darmo, bo jeszcze tego skoczka tu kupiłam.
Mam pytanie mamuśki. Potrzebuję karuzelkę na łóżeczko, ale turystyczne, bo takie będę miała, i chciałabym zamontować tam również baldachim. Da się?
Palemko ja też kocham H&M, czekam teraz na wyprzedaże, mam tyle fajnych rzeczy upatrzonych i liczę na wyprzedaż bardzo:-) Na letniej super ciuszki Adi pokupowałam na lato za grosze, a raczej za centy. Teraz kupiłam 3 takie body, bo były po 2e.

Axsa padne zaraz :-p ja w normalnym sklepie kupiłam(tz moj m)te kluczyki grajace na mikołaja a pod choinke mojemu pokazywałam ten garnuszek:szok::-D zeby kupic :-)telepatia czy jak:-D:-D

reklama
Do góry