stokrotka.af
Fanka BB :)
no to ja jakaś wyrodna matka jestem bo junior non stop chodzi w pajacach lub śpiochach z body bądź z kaftanikiem, jakoś nie chce mi się go ubierać w spodenki itp. bo to więcej roboty przy zmianie pieluchy ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Axa mam coś dla naszych księżniczek, co się ich skarpetki nie trzymają SOCK ONS CLASSIC – nakładki na skarpetki 0-6 miesięcy {25.00zł} - Na spacerze / POMYSŁOWY DOBROMIR :: Tublu.pl sklep mamy, taty i dziecka
W dzień body z krótkim i pajac, po kąpieli na noc body i komplet z pół-śpiochami
ja za to nie lubię pajacyków, zupełnie, nowe posprzedawałam, za duzo guzików
Ubieram w body i półspiochy/spiochy lub jak wolę spodenki i skarpetki, jakoś szybciej mi przy przebieraniu, spodenki ma wszystkie bawełniane ew. welurowe i mu na pewno mięciutko
a przebieram go raz na dobę przy kąpieli lub jak przesika więc w tym spi w nocy i w dzien bryka na macie i tak mam duzo prasowania hha
to tak jak jakasia- mozliwe ze tyle urósł, moja mała w 2,5 m-ca urosła 13 cm , z 49 cm na 62cm
a na noc nie ubieram inaczej
no to ja jakaś wyrodna matka jestem bo junior non stop chodzi w pajacach lub śpiochach z body bądź z kaftanikiem, jakoś nie chce mi się go ubierać w spodenki itp. bo to więcej roboty przy zmianie pieluchy ;-)