reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Ja uwielbiam moje skarby stroić :))ale jeśli chodzi o dom to ubieram w starsze ciuchy Domisia i Alanka a Marcelka w pajace body kalesonki itd.bo mi tak wygodniej...za to jak gdzieś jedziemy to już tak wyjsciowo się ubieramy :))

Dzięki Axa :)
Co do lampki, to wyświetlane obrazki są bardzo niewyraźne, w ogóle inaczej to sobie wyobrażałam, po suficie obracają się po prostu światełka ale co przedstawiają w ogóle nie widać. Melodie z pozytywki są w miarę znośne ale trochę zbyt głośno to działa jak na usypianie. Tym bardziej że jak ten projektor się obraca to bardzo słychać, ogólne wrażenie jest takie że jakość tej lampki pozostawia wiele do życzenia, zresztą czego ja się spodziewałam za taką cenę... kupiłam od nich jeszcze zabawkę żeby w jednej paczce było i raz za przesyłkę chciałam zapłacić, ale zabawka też straszny szajs (Hubert zrobił podkówkę i się rozpłakał bo tak głośno to coś gra...).
Ogólnie mam taką refleksję, zresztą dość oczywistą mogło by się wydawać, że jak kupuje się zabawki czy sprzęt elektroniczny to jednak trzeba więcej wydać żeby mieć jakość. Np mam zabawki firmy vtech i od razu widać inną jakość, od materiałów, wykonania po dźwięki i światełka.
Tak więc na razie ta lampka sobie stoi, a jak ją młody kiedyś rozwali na co liczę, to kupię mu nową lepszą i nie będę już oszczędzać.

KasiaP no niestety za taniochę to tylko używane, ale markowe rzeczy są dobre. Ja na zabawkach które maja za głośną muzykę, w miejscu gdzie jest głośnik naklejam taśmę klejącą, żeby wyciszyć. Tak też zrobiłam na tej macie Fishera Las Tropikalny:-D, i na bujawce.

A my dla małej na mikołaja kupilismy takie cus:-p
2824334584

reklama
Do góry