reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
anmika to mój pierwszy zakup w tych sklepach, jak zacznę użytkować to dam znać jak się sprawują :tak:
mam parę rzeczy z Auchan i szczerze mówiąc to po 2 pranach wyglądają jakby były noszone co najmniej rok a ja piorę w programie Baby Comfort to jest 800 obrotów i 50 stopni, choć ja zmniejszam do 40 stoni jak piore kolory

tak w ogóle to szukałam ubranka świątecznego i przypadkiem trafiłam do tych sklepów

Dlatego faktycznie wolę kupować rzeczy sprawdzone, a jak się trafi na wyprzedaż, to za grosze się kupuje. Ja uwielbiam rzeczy z H&M, nie mogę absolutnie narzekać, Kaci nosi tak długo aż wyrośnie. Jeżeli chodzi o bodziaki, śpiochy, to sprawdzone mam też z F&F Tesco. No i Next oczywiście, ale to używane dla malucha, a jak już większe to kupuje nowe, bo dłużej pochodzi, jednak drogie jak byk są. Fajnie mają Ci co na Wyspach mieszkają, bo jak są wyprzedaże do dużo taniej można kupić. Rzeczy ze Smyka dla mnie lipa, a Wójcik wkurzający, bo numeracje mają jak dal king-konga, mama jak rzeczy nakupuje, to Kacek za rok je dopiero nosi:dry:
Mój synek wczoraj stwierdził, że uzbiera pieniążki, i kupi Adusi prezent na Święta:blink:(sprzedaje plastikowe butelki, bo tu są wszystkie zwrotne, ostatnio dostał prawie 20e, i jak wrócił to przyniósł połowę dla Adusi:sorry2:) No to ja szybko zamówiłam prezent od Ady dla Kaca CUDO!pluszowy kucyk Little Pony !Jedyny w Polsce! (2781154647) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo mój syn zako****e się w panienkach na szczęście z bajek ( był zakochany w Marlence z Pingwinów z Madagaskaru, i w Smerfetce z tego nowego filmu, obecnie jest zakochany w Rainbow Dash z Kucyków Pony)

Merlin :-)
Ja też się ucieszyłam, że on tak sam wszystko dla małej. Kocha Ją nad życie. Jak miał urodziny na 3 latka to życzył sobie przy dmuchaniu świeczek siostry, i tak później na każde urodziny. A Młoda jak go widzi, to prawie jej się łepek nie urwie i pape cieszy. Plan był taki, że Ada miała mieć pokój później z Kacem, ale jak M dostał eksmisję z sypialni, to plany się zmieniły, i zrobię tam pokój dla małej. Jak Kacek to usłyszał, to się mało nie popłakał, i musiałam mu obiecać, że będzie mogła być z nim w pokoju.
Dlatego też nie wyobrażam sobie jedynaka posiadać.
I nawet już wie co kupi, upatrzył sobie na polskiej reklamie taka pszczółkę Tusie http://www.dladzieciaczka.pl/product-pol-1754-EDUKACYJNA-PSZCZOLKA-TOSIA-E-EDU-uczy-bawi-mowi.html

Axa Next normalnie wymiata dla mnie, przyjaciółka przywiozła mi z UK po swojej córeczce i trochę nowych ubranek i normalnie te nasze to mogą się schować! Jakościowo przepaść no i wizualnie też super :) H&M też ma fajne te ciuszki, takie bardziej "dorosłe" :D Tylko ceny czasem powalają...albo po prostu my za mało zarabiamy...
m2.jpgm3.jpg Next

Bebe next ma piękkkkne ciuchy, ale dla takiego maluch nic taniej, a wiadomo większy dłużej ponosi. Ja Next ful ciuchów w lumpiku nakupowałam, i mimo, że nie wiadomo ile dzieci nosiło, to jak nóweczki wyglądają:-)
Tygrysek to ja poczekam jak wygrasz i pójdę z Tobą na te zakupy, co:sorry2:

reklama
genialna ta zabawka - właśnie rodzinka chce coś kupić na święta dla Krzysia a ja lubię takie sensowne zabawki mniej a więcej jakiś właśnie edukacyjnych i chyba im podsunę Tośkę ! choć trochę dziewczeca ta zabawka chyba :-p:confused:

Do góry