reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Maluszek te serduszka ładne. Pamiętaj, jak przekłujesz Malutkiej uszy, aby zostawić te kolczyki ze stali chirurgicznej na co najmniej rok! I nie wierz, że można je wymienić po miesiącu.

ja wymieniałam po miesiacu młodej troszke uszko zaczelo ropiec wystarczyło dwa razy mascia posmarowac i juz sie nic nie działo ,Dorota miała takie malutkie kułeczka i polecam z takim zapieciem bo sie nie odpina a od wkretek te koncowki z tyłu ja kuły .Ja na roczek bede przekowac

2804312296

ależ dzisiaj zaszalałam :D najpierw w lumpku nakupiłam spodni dla Maluszka :D a potem wpadłam do smyka i nakupiłam body :D
smyka osobiście uwielbiam a tak to z używanych lubię george, next no i h&m i nowe i używane cuuudo :D
zaraz pójdę zrobić fotę tych rzeczy z s-ch :D uwielbiam, znalazłam taki fajny sklep, że cieszę się, że daleko bo bym majątek straciła :D

ubrannka.jpg
czuję się zmotywowana Tygrysku :D

oto moje dzisiejsze lumpkowe łowy :D
troszkę h&m, mothercare, f&f i kapp ahl w sumie 7 sztuk za ok 30 zł jako, że portki welurowe to jestem bardzo zadowolona :D no i kamizelka! mam fizia na punkcie kamizelek ostatnio hihi

Polisia fajne te portki, takowe tez by sie dla mojej córy przydały (tylko inny kolor oczywiscie coby sie dziewczyna nie obraziła ;-))

reklama
Do góry